Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop αναγκαια!

Djole24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας ειμαι φοιτητης και εχω σκοπο να αγοράσω ενα laptop.

Παρόλου αυτά έχω καιρό να ασχοληθώ με το...άθλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας!

To laptop δεν θελω να ξεπερναει τα 1200 ευρώ και το θέλω κυρίως για το internet download movies -music και αντε και για κανενα παιχνιδάκι(τπτ το σοβαρό).

Απο τα λίγα topics που έχω δεί εδώ περα έχω καταλάβει οτι δεν εμπιστέυεστε και πολυ τα acer! Για πιό λόγο? εμένα παλι μου έχουν πεί οτι τα hp είναι τα καλύτερα ισχύει?

Παιδιά η βοήθεια σας είναι αναγκαία γιατι διαφορετικά θα με πιάσουν...κότσο:shock:

plzzzzz οτι προτάσεις εχετε καλοδεχούμενες...

:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

To laptop που προτείνει ο zar0g είναι καλό, υπό την έννοια ότι προσφέρει πολύ καλό δείκτη value for money. Θα ήθελα να μας ξεκαθαρίσεις κάτι: Είσαι φοιτητής κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Έχει σημασία 1ον για να δούμε τι αγορά ανοίγεται μπροστά σου και 2ον για θέμα εγγύησης. Π.χ. αν είσαι φοιτητής στην Αγγλία και πάρεις το laptop που σου προτείνει ο zar0g και σου χαλάσει, θα πρέπει να περιμένεις να έρθεις Ελλάδα για να το φτιάξεις (εντός εγγυήσης). Στην περίπτωση αυτή θα πάρεις ένα Toshiba/HP/Sony/Fujitsu-Siemens (τυχαίες αναφορές, τυχαία σειρα) που έχουν διεθνή εγγύηση για να είσαι καλύμμένος. Αν είσαι φοιτητής στην Ελλάδα, τότε αλλάζει το πράγμα, όσον αφορά στις προτάσεις μας.

Δημοσ.

φιλε μου εχεις σκεφτει μηπως ειναι πολλα τα 1200ε?

αν τα εχεις κ σου περισσευουν πασο, ομως με 800-900ε παιρνεις μια χαρα μηχανημα πλεον, ιδιαιτερα για την χρηση που το θες εσυ...

εγω ενα amilo 12αρι που εχω, το ειχα παρει 850ε πριν κανα 8μηνο, κ σκεψου οτι ειχα κ καποιες απαιτησεις, φοιτητης πληροφορικης γαρ... του εβαλα κ 1gb μνημουλα εξτρα με 40-50ε κ φυσαει, ακομα κ με τα vista (αν κ ξαναγυρισα στα xp, το red alert δεν επαιζε εκει :devil:)

Amilo SI 1520 ειναι το μοντελο, αν ενδιαφερεσαι ψαξτο.

Δημοσ.
.... ακομα κ με τα vista (αν κ ξαναγυρισα στα xp, το red alert δεν επαιζε εκει :devil:)

/offtopic mode on/ Τώρα ξέρω γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ Vista!! /offtopic mopde off/

Δημοσ.
Απο τα λίγα topics που έχω δεί εδώ περα έχω καταλάβει οτι δεν εμπιστέυεστε και πολυ τα acer! Για πιό λόγο? :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Απο προσωπικη εμπειρια μακρυα !!!!

Ειχα παρει ενα με 1400 ευρω (!!!!) και απο τους 6 μηνες που το ειχα τους 3 ηταν σε διαδικασια sevice. Η www.alman.gr ειναι ... Θεος φυλαξει !!!!Ασε που για να την βρεις θελεις συστημα πλοηγησης γενιας 2030 μΧ τουλαχιστον !!!!

Δημοσ.

/offtopic mode on/ Τώρα ξέρω γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ Vista!! /offtopic mopde off/

akakakakakakakakakak:lol:

στο θεμα μας, sorry για αυτο αλλα δεν αντεξα...

Δημοσ.

Κοίταξε και φέτος τρέχει το πρόγραμμα για αγορά φορητών από το αρμόδιο υπουργείο, πάντως προτίμησε φορητό με 2 χρόνια εγγύηση και μεταξύ Toshiba,LG, κατά τηνταπεινή μου γνώμη για να εισαι εξασφαλισμένος..

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ γιατην βοηθεια σας... wizzy ειμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη. δεν ειναι μεγαλο προβλημα η εγγυηση οπως καταλαβαινεις! παιδια χθες που εκανα μια ερευνα αγορας βρηκα το hp pavilion dv 6680 και μου αρεσε. ποια ειναι η γνωμη σας? και το NB MULTIRAMA-HQ FORCE FL-G 8300 που με προτεινε ο zarog πρεπει να ειναι καλό. θα αντεξει ομως? Θελω να πω οτι ζηταω ενα laptop που να με ικανοποιει τοσο στην ποιοτητα οσο και στην ανθεκτηκοτητα με το περασμα του χρονου. για αυτο το λογο εκανα ιδιαιτερη αναφορα στις μαρκες...

Δημοσ.

Djole24 θα σου πρότεινα το Amilo Xi 2428-004 αλλά από ότι βλέπω έχει εξαντληθεί παντού. Αν το βρείς κάπου πάντως χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη. Οτι καλύτερο υπάρχει μέχρι τα 1200-1300 ευρώ με κόστος κάτω από 1000.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...