Προς το περιεχόμενο

Πακετα reseller και πως θα μπορει ο πελατης να ενημερωνει την ιστοσελιδα του

hophop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εχω σκοπο να αγορασω ενα πακετο webhosting reseller, δηλαδη ενα πακετο που θα το χωρισω πχ σε 50 κομματια για τους πελατες.

Το θεμα ειναι πως ο κάθε πελάτης θα έχει την δυνατότητα να ανανεώνει μόνος του το site του. Δηλαδη να προσθετει κείμενο-φωτογραφία.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρέπει να δείς πόσους account panel θα σου δίνει. Έτσι κάθε πελάτης σου θα έχει και από έναν δικό του account και θα το διαχειρίζεται μόνος του

Δημοσ.

Δεν έχει καμιά σχέση το cpanel με το αν θα μπορεί ο πελάτης να ανανεώνει την σελίδα του.

Αυτό είναι καθαρά θέμα στησίματος της ιστοσελίδας του πελάτη.

Το cpanel είναι για την διαχείριση των mail , να βλέπει στατιστικά , βάσεις δεδομένων κοκ.

Αν όλα αυτά τα αναλαμβάνεις εσύ να τα κανείς τότε μπορείς να έχεις ένα απλό Hosting account με πολλά add on domains. O πελάτης απλά θα μπαίνει στο διαχειριστικό εργαλείο του site και θα αλλάζει κείμενα φωτο ….

Δημοσ.

Αυτο θελω να μαθω. Πιο ειναι το πιο καταλληλο διαχειρηστικο εργαλειο για τους πελατες?

Απλο δηλαδη και ευχρηστο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για το διαχειρηστικο ιστοσελιδας. Πιστευεις οτι το joomla ειναι ευχρηστο?

Τι γίνεται αμα εχω κατασκευάσει την ιστοσελίδα σε κάποιο πρόγραμμα? Το joomla υπάρχει σε ελληνικα?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλα δεν γνωριζω πολλα. Αν και έχω δει το joomla, και εχω προσπαθήσει να το "φτιάξω", δεν καταλαβα πολλα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Υπάρχει και εξελληνισμένο το Joomla.

Αν ψάξεις, υπάρχουν μερικά έτοιμα πακέτα γι' αυτό που ζητάς. Δεν ξέρω κάποιο να σου προτείνω, αλλα υπάρχουν.

Δημοσ.
Υπάρχει και εξελληνισμένο το Joomla.

Αν ψάξεις, υπάρχουν μερικά έτοιμα πακέτα γι' αυτό που ζητάς. Δεν ξέρω κάποιο να σου προτείνω, αλλα υπάρχουν.

ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.
Εχω σκοπο να αγορασω ενα πακετο webhosting reseller, δηλαδη ενα πακετο που θα το χωρισω πχ σε 50 κομματια για τους πελατες.

Αφού θα πάρεις ένα reseller πακέτο, ο κάθε πελάτης σου θα έχει τα δικά του στοιχεία για να μπαίνει στο CPanel και να διαχειρείζεται από εκεί τις ιστοσελίδες του. Το στήσιμο των sites δεν είναι δική σου ευθύνη (από τη στιγμή που παρέχεις μόνο υπηρεσίες hosting).

Τους πελάτες θα τους διαχειρίζεσαι μέσα από το WHM.

Δημοσ.

Μαλλον δεν εξηγησα καλα. Αυτο που θελω να κανω ειναι να αγορασω ενα πακετο reseller, να το σπασω πχ στα 50, και υστερα να φτιαξω ιστοσελίδες για πελάτες. Δηλαδη θα κάνω και τον σχεδιασμό του site και το hosting. Ψαχνω ενα εργαλειο με το οποιο θα φτιάξω τις ιστοσελίδες, και ο κάθε ιδιοκτήτης της σελίδας θα μπορεί να προσθέτει εικόνες και κείμενο κυρίως.

Δημοσ.

Εάν απλά θέλεις ο πελάτης να μπορεί να προσθέτει εικόνες και κείμενο δεν χρειάζεσαι καν reseller account. Απλά ένα account που να επιτρέπει να φιλοξενήσεις πολλά domains και να μπορείς να φτιάχνεις ftp accounts για τη κάθε σελίδα χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Το πιο βασικό είναι να σου επιτρέπει η εταιρεία webhosting που χρησιμοποιείς να προσθέτεις domains στον λογαριασμό σου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η ελληνική διανομή του joomla είναι πλέον μέρος του κυρίως πακέτου joomla, αρκεί να κατεβάσεις την νεότερη έκδοση 1.5+. Σε κάθε domain που δημιουργείς, θα πρέπει να εγκαθιστάς το joomla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...