Προς το περιεχόμενο

Sony NWZ-A818W ή Creative MP4 Zen?

soko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα 2 mp3 players, ζητώ μια γνώμη, ειδικά απο αυτούς που έχουν κάποιο από τα δύο.

Και τα δύο είναι 8Gb, κ στην τιμή είναι πολύ κοντά, το ZEN το έχω βρει κ πιο φθηνά απο το link που δίνω.

Το Sony απ'ότι διάβαζα αποδεσμεύτηκε από το ενοχλητικό SonicStage software κ υποστηρίζει drag κ drop. Από ποιότητα ήχου δεν ξέρω τι λέει, η οθόνη του λένε πως είναι πολύ καλή αλλά είναι 2 ίντσες, ενώ το Zen έχει 2,5. Δυνατό του σημείο η αυτονομία που πάντα τα πήγαινε καλά η Sony, πράγμα που με ενδιαφέρει αρκετά. Τα ακουστικά της Sony πρέπει να είναι επίσης καλύτερα από της Creative, αν κ έχω τα Sennheiser PX-100 που είναι κορυφή, αλλά θα ήθελα να έχω κ σχετικά καλές "ψείρες". Αυτό που με ενοχλεί αρκετά είναι η έλλειψη ραδιοφωνου που το ZEN έχει. Στα συν του ZEN βάζω την καλύτερη υποστήριξη video formats κ το ότι δέχεται SD κάρτες.

Πάντως ενώ στη θεωρία είναι πολύ καλό το ZEN, τρώει τρελό θάψιμο απο χρήστες. Πολλά προβλήματα πάνω σε firmware upgrade κλπ. Το Sony από την άλλη ενώ του λείπουν κάποια χαρακτηριστικά βλέπω παίρνει άριστα σε ό,τι προσφέρει..

Please give me a piece of advice..

Ευχαριστώ..

Sony NWZ-A818W

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1024183

Creative MP4 Zen

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1015990

Δημοσ.

δεν το ξερω το αλλο, αλλα το ΖΕΝ ειναι κορυφη, κανει τα παντα!! και η μπαταρια κραταει αρκετα... με καθημερινη χρηση μου κραταει πανω απο 5 μερες...

Δημοσ.
zen θα επαιρνα εγω.. μεγαλυτερη οθονη, παιρνει επιπλεον μνημη..

+1. Έχει επίσης χαμηλότερη τιμή και FM radio, που λείπει από τα Sony σειράς 8xx...

Δημοσ.
+1. Έχει επίσης χαμηλότερη τιμή και FM radio, που λείπει από τα Sony σειράς 8xx...

εχεισ απολυτο δικιο τ fm το ξεχασα.. ενασ σημαντικοσ παραγοντασ στν περιπτωση που εχεισ βαρεθει τ ιδια τραγουδια,αν εισαι στο δρομο κ θεσ να ακουσεισ μπαλα,

δν τ αλλαξεσ για καποιο λογο γιατι μην νομιζεισ οτι υα τ χρησιμοποιεισ μονο για τραγουδια, μπορεισ να τ λειτουργεισ κ σαν μεσο αποθηκευσησ! μην τ πολυ λογω fm θα χρειαστει :-)

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, στο Insomnia δεν υπάρχει περιορισμός 160 χαρακτήρων ανά post. Μπορείς να γράφεις ελληνικά κι όχι SMS-ιανά...

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως, στο Insomnia δεν υπάρχει περιορισμός 160 χαρακτήρων ανά post. Μπορείς να γράφεις ελληνικά κι όχι SMS-ιανά...

κανε μια παραθεσουλα να καταλαβουμε και σε ποιον το λες...

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...