Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για μουσική

MPALO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti eidous mousiki?

Yparxoun pollon eidon synthetes.

Enas paaara poli agapimenos mou einai o Graig Armstrong. Opos episis kai o Enio Morricone.

Teleios diaforetiki musiki o enas apo ton allon...<p>Ti akrivos zitas?

Δημοσ.

To soundtrack της προσφατης ταινιας Amelie εχει νομιζω καποια πολυ ωραια τραγουδια για επενδυση βιντεο.Καποια εχει και με πιανο.(μελαγχολικα) αλλα και αλλα με διαφορα οργανα<p>Οπως ωραια πιανα τραγουδακια εχει και στη ταινια The Piano - Μαθηματα Πιανου.(και αυτα ειναι μελαγχολικα)

Δημοσ.

EYXARISTO...Cristina..gia na katalabhs kano binteoskophseis..gamon klp dhl. eimai epaggelmatias.. einai dyskolo 8ema kai exo dosei pola xrhmata pano se ayto alla panta xreiazontai ananeoseis..to eidos einai alote pros to romantiko kai allote xaroymeno nomizo oti soy edosa na katalabhs...tora psaxno ekei poy me esteile o filos o jonsof kai ton eyxaristo..

Δημοσ.

kalo to site soy epesa kai pano sthn ananeosh.

alh8eia to .mov pos anoigei??

oso gia to aydio calaxy to exo yp opsin....osa kadebasa hxan logia..eyxaristo pantos..<p>[ 14-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: MPALO ]</p>

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γειά χαρά παίδες, ψάχνω και εγώ μουσικά κομμάτια/ήχους, να επενδύσω μία νοητή σκηνή και εξηγούμαι, η σκηνή δέν θα υπάρχει σε βίντεο αλλα το ζητούμενο είναι αυτο που θα ακούς να σε παραπέμπει να δημιουργήσεις στο μυαλό σου, την σκηνή.

Απο εσάς θα ήθελα να μου προτείνεται (όπως προείπα) μουσική/ήχους ωστε να βγεί ένα όσο πιό πειστικό αποτέλεσμα γίνεται.

Σε λίγες ημέρες θα ανεβάσω την δικιά μου άποψη/σύνθεση να μου πείτε γνώμες.

Αρκετό μπλα μπλά, πάμε στο ψητό, λοιπόν έχουμε και λέμε:

[00:00.00] Κάπου στην Μέση Ανατολή βλέπουμε μακρινό πλάνο της ερήμου. Πλάνο με μία αλεπού της ερήμου, να κοιτάει προς την κάμερα.

[00:10.30] Οι δύο ήρωες της ταινίας φαίνονται στο βάθος του πλάνου, να περπατάνε κουρασμένοι.

[00:22.00] Σε πιό κοντινό πλάνο, ο ένας πέφτει κάτω. Ο δέυτερος των σηκώνει και προσπαθούν να συνεχίσουν.

[00:30.10] Σταματάνε και αρχίζουν να συζητάνε, για το τί θα κάνουν για να σωθούν.

[00:39.00] Ακούγεται ένας ήχος απο μακριά και στααμτάνε για να ακούσουν.

[00:45.00] "Τί ήταν αυτό" λέει ο ένας στον άλλο και σταματάνε, μήπως ακούσουν τίποτε άλλο.

[00:50.00] Τέλος σκηνής.

Αυτή είναι παίδες η νοητή σκηνή που θα ντίσω με μουσική και ήχους,

όποιος έχει υπόψη του μουσική / ήχους που με το ακουσμάτους να αποδίδεται αυτή η σκηνή στο μυαλό με εικόνες, του είμαι υπόχρεος.

Εκτός απο αυτά που έχω στο μυαλό μου,

Θέλω να έχω μεγάλη γκάμα επιλογών απο μουσικές και ήχους.

Ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε το μηνυμά μου και ελπίζω με την πολύτιμη βοηθειά σας, να βγάλουμε κάτι πολύ δυνατό.

Λέω για αρχή να κατεβάσω το OST απο τις ταινίες: The Gladiiator και Laurence of Arabia, τί λέτε ;;

Περιμένω προτάσεις..

Δημοσ.

Γειά χαρά παίδες, ψάχνω και εγώ μουσικά κομμάτια/ήχους, να επενδύσω μία νοητή σκηνή και εξηγούμαι, η σκηνή δέν θα υπάρχει σε βίντεο αλλα το ζητούμενο είναι αυτο που θα ακούς να σε παραπέμπει να δημιουργήσεις στο μυαλό σου, την σκηνή.

Χμ... έχω την εντύπωση ότι αυτοί που κάνουν soundtracks και γενικά τέτοιου είδους μουσικές, τις κάνουν αφού έχουν δει σκηνή ή έστω έχουν στο μυαλό τους μία σκηνή πριν κάνουν το κομμάτι... Τώρα εσύ θες να κάνεις το αντίθετο... αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Ναί φίλε σωστά κατάλαβες, έχεις υπόψην σου κανα κομμάτι ;;

Εδώ τα πρώτα 22 δέυτερα της σκηνής,

Ακούω: γνώμες, κριτικές, προτάσεις..

Εδώ το τελειωτικό

Και μία δέυερη εκδοχή εδώ

Δημοσ.

Χμ... έχω την εντύπωση ότι αυτοί που κάνουν soundtracks και γενικά τέτοιου είδους μουσικές, τις κάνουν αφού έχουν δει σκηνή ή έστω έχουν στο μυαλό τους μία σκηνή πριν κάνουν το κομμάτι... Τώρα εσύ θες να κάνεις το αντίθετο... αν κατάλαβα καλά.

Η διαδικασία των soundtracks είναι λίγο κουφή βασικά.

Όταν μια ταινία είναι έτοιμη ο σκηνοθέτης ή τέλος πάντων το team που ασχολείται, παίρνει το υλικό και βάζει μουσική που προϋπάρχει, πχ την 5η του Beethoven. Αυτό γίνεται για να μπορούν να δείξουν περίπου που προσανατολίζονται, σε αυτόν που θα αναλάβει να γράψει μουσική για την ταινία/σειρά/οτιδήποτε. Στη συνέχεια κάποιος συνθέτης αναλαμβάνει να γράψει τη μουσική με αυτό τον μπούσουλα. Γι'αυτό το λόγο συμβαίνει συχνά η μουσική από ταινίες να θυμίζει πολύ έντονα τραγούδια ή κλασικές συνθέσεις.

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να μπείς στο www.jamendo.com που έχει παρα πολλά τραγούδια απο μη διάσημα συγκροτηματα. Έχει πάρα πολλη μεγάλη γκάμα τραγουδιών και είναι δωρεάν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...