Προς το περιεχόμενο

Heeelp!!!! για driver ηχου! Επειγον!!!

feodor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shifty:

Παιδια, εκανα την την εξης μ@λ@*α:

Εσβησα το driver ηχου μου και δεν εχω τα cd me ta drivers.Το ψαχνω στο internet αλλα πουθενα! Δεν το βρισκω :cry:

Το συγκεκριμενο driver που ψαχνω ειναι: Realtek High Definition Audio Driver 2.11

Αν μπορει κανεις να βοηθησει....

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο software που να δινει πληροφοριες σχετικα με τι μητρικη εχω? Δεν ξερω τι μητρικη εχω παιδια....

Παντως το driver που εκανα απεγκατασταση ειναι το: Realtek High Definition Audio Driver 2.11

Δεν φτανει αυτο παιδια?Θα πρεπει να γνωριζω και τη μητρικη?

Δημοσ.

βασικα, ετρεξα μολις το CPU-Z και μου εβγαλε τα εξης στοιχεια για τη motherboard:

manufacturer: Gigabyte Technology Ltd., Co

model: 81945 GZME-RH

chipset:intel 945G/GZ

southbridge:intel 82801GB (ICH7/R)

LPCIO: ITE IT8718

Δεν ξερω αν αυτα σου λενε τιποτα

Edit: Το λινκ που μου δοσες δεν δουλευει

Δημοσ.

θενξ man! Για νεοτερα ή καποιο προβλημα i ll let you know ;-)

Edit: το λινκ που διορθωσες εξακολουθει να μη με στελνει πουθενα.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε Black Demis :-)

Ολα μια χαρα

Ακουω και τη μουσικουλα μου τωρα βλεπω και τις ταινιες μου :D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

egw re paidia exw auth th dieuthunsh mhtrikhs kai mallon einai gigabite kai antimetwpizw to idio provlhma ti na kanw 03/31/2006-I945-6A79TS01C-00

thnx

---------- Προσθήκη στις 21:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:41 ----------

γεια σας παιδια αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προωλημα με το παιδι νομιζω οτι εχω μητρικη gigabyte και το μοντελο ειναι 03/31/2006-I945-6A79TS01C-00 ευχαριστω πολυ

---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ----------

γεια σας παιδια αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το παιδι δεν εχω και εγω ηχο γιατι εσωησα τον ντραιβερ ηχου η μητικη ειναι η ιδια μαρκα γκιγκαμπαιτ και το μοντελο ειναι

03/31/2006-I945-6A79TS01C-00

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...