JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας..μηπος ξερετε πως μπορω να μαθω την αποσταση απο το σπιτι μ στο dslam της περιοχης μ?μενω αγια βαρβαρα στο αιγαλεω και απλα θελω να δω τι γινεται με τισ ταχυτητες....thanks προκαταβολικα..
binary_dreamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στα στατιστικά της γραμμής και δώσε μας ένα printscreen από αυτά για να τα δούμε.
Exoskeletor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 για πειτε και μενα Output Power (dBm) up/down = 11.5 / 18.5 Attenuation (dB) up/down = 12.0 / 25.0 Noise Margin (dB) up/down = 25.0 / 24.0 Vendor Id (local/remote) = ALCB / BDCM
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php ορίστε το calculator
Exoskeletor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μου βγαζει 18mbit. πολλα δεν ειναι για 2 χιλιομετρα αποσταση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 1.8km είναι... επιπλέον Όλα τα αποτελέσματα είναι κατά προσέγγιση και ως θεωρητικά ισχύουν μόνο κάτω από ιδανικές συνθήκες, χωρίς διακυμάνσεις στον θόρυβο/παράσιτα ή παρεμβολές. Συνήθως η πραγματική ταχύτητα κλειδώματος είναι μικρότερη.
kentavros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα ΕΔΩ Με βάση τον αριθμό σου θα βρεις ακριβώς που είναι η dslam σου (έχει στοιχεία ΟΤΕ για όλη την Ελλάδα)
Exoskeletor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 thanx αλλα δυχτυχως δε λεει για την περιοχη μου
DJ-RaZieL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Όλα εξαρτώνται από την απόσταση κυρίως. Μέχρι 3 χιλιόμετα μπορείς να έχεις πολλά Mbit. Μετά τα 3 χιλιόμετρα έχεις αρκετά μεγάλη εξασθένιση και πέφτεις ραγδαία...
iakinthos8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 παιδια εγω εβαλα το Line Attenuation της γραμμής μου και μου βγάζει οτι σε ADSL2+ μπορώ να πιάσω 19.54 mbit/s και δεν εχω πιάσει ποτε μου πανω απο 14 ΜΒ/s σε κανένα πάροχο, η ερώτηση μου ειναι η εξής με βγάζει στα 1593 Μέτρα ποσο θα πιάνω σε VDSL άραγε; (εχω μπεί σε forthnet εδω και λιγες εβδομάδες) ά btw όταν με πήρανε να με ψήσουν για VDSL μου λενε οτι ειμαι στα 700 μετρα και λεω αμα ειμαι τοσο κοντα πιάνω ανετα VDSL και ηταν και ενας απο τους λόγους που άλλαξα εταιρία
kage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 αν βλεπεις καπου εκει κοντα σου τις νεες καμπινες οτε τοτε θα σαι κομπλε.
iakinthos8 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αμα δεν βλέπω; Υπάρχει τρόπος να μάθω ποση αποσταση έχω απο το KV της περιοχής μου; (άν έχει φυσικά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν δεν βλέπεις καινούρια KV(ΚΑΦΑΟΥ) στη γειτονία, αλλά τα παλιά, τότε δεν παίζει ρόλο η απόσταση από αυτά αλλά ή απόσταση στο το DSLAM που βρίσκεται στο Α/Κ (Αστικό Κέντρο) της περιοχής σου... για το που βρίσκεται ακριβώς δεν υπάρχει κάποιος standard τρόπος, απλά κοιτάς στο downstream line attenuation και με tool βλέπεις σε τι απόσταση αντιστοιχεί...
Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 για το που βρίσκεται ακριβώς δεν υπάρχει κάποιος standard τρόπος, απλά κοιτάς στο downstream line attenuation και με tool βλέπεις σε τι απόσταση αντιστοιχεί... η αλλιώς μπορείς να δείς απο εδώ, αφου βάλεις τα στοιχεία σου http://hyperiontest.gr/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 για το δικό μου dslam βγάζει ότι να ναι απόσταση, οπότε δεν το θεωρώ κι ιδιαίτερα αξιόπιστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα