kotsospoly Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας. κολισα εναν ιο απο το msn που μου ηρθε σαν μυνημα απο εναν φιλο μου.ελεγε κατι στα ισπανικα μαλλον και ειχε ενα αρχειο ζιπ απο κατω. το ανοιξα ασυνηδητα.το ονομα του αρχειου ηταν foto. και μεσα στο zip ειχε ενα αρχειο με ονομα κατι σαν my foto myspace κατι τετοιο.οταν τον κολισεις τον ιο τον στελνει σε ολες τις επαφες σου μετα. σας παρακαλω βοηθειστε με.
phadomas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη κ μενα μου εχει τυχει.Βγαλε κ ξαναβαλε το msn.νομιζω εμενα ετσι μου εφυγε κατι αντιστοιχο.δλδ το 'καλο' ειναι οτι αυτο μπαινει μεσα στο φακελο του msn νομιζω,οποτε αμα το κανεις uninstall διαγραφεται...
kotsospoly Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 μπα δεν γινεται τιποτα και αυτο το εκανα
phadomas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Με κανα antivirus εψαξες?τι να πω..παραξενο πραγμα αυτο με τους ιους στο msn
PETROS13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 πρόγραμμα msn cleaner. κάνει δουλειά. σε μια φίλη μου το έβγαλε.
skiaxtro7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 το καλυτερο και εγγυημενα το ewido micro.σε 5 λεπτα εχει φυγει ο ιος
titikos46 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εχουν ολοι που ανοιξαν ζημια, μην ανοιγεις αγνωστα link τα ιδια ειναι με φωτο.
VaSouLaKi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Θα σου προτεινα να βαλεις ενα αντι σπαιγουερ να κανεις ενα σκαν κ μετα κανε κ με το αντιβαιρους ,μετα να κανεις αν ινσταλ το μσν σου κ να βαλεις καποια αλλη εκδοση....εμενα αυτο με ειχε σωσει κ φυσικα να διαγραψεις τα μεηλ σου...γκουντ λακ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.