Προς το περιεχόμενο

PS 2 Chip

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanks παίδες ακόμα το περιμένω κανονικά σήμερα είναι να έρθει αλλά έρχεται με ACS οπότε ο θεός μαζί μας :P

chiderboy δεν χρονομετρώ στοίχημα με τον εαυτό μου έχω βάλει :-) αλλά αν θες ένα νούμερο μου πήρε κοντά στα 5 λεπτά να λύσω το PS2 10 λεπτά να κολλήσω τα καλώδια και αν είχα και το chip θα ήθελα max 5 λεπτά ακόμα ;)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

chiderboy δεν χρονομετρώ στοίχημα με τον εαυτό μου έχω βάλει :-) αλλά αν θες ένα νούμερο μου πήρε κοντά στα 5 λεπτά να λύσω το PS2 10 λεπτά να κολλήσω τα καλώδια και αν είχα και το chip θα ήθελα max 5 λεπτά ακόμα ;)

Καλός είσαι:whistle:

Πλάκα κάνουμε έ;B) Και για να ξέρουν και οι άλλοι που δεν το χουν κάνει ακόμα πόσο χρόνο θέλει περίπου η διαδικασία

Και μένα κάπου στα 4-5 λεπτά μου πήρε να το λύσω αλλά οι κολλήσεις μαζί με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ μου γέμισαν σχεδόν μια ώρα

Δημοσ.

για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί κολλητήρι κάθε μέρα στην δουλεία του θα του φάει άνετα ένα 30λεπτο μπορεί και παραπάνω ανάλογα πόσο ξεθαρρεμένος είναι με το εργαλείο εγώ στο είπα πάνω από 20 λεπτά εμένα προσωπικά δεν θα μου πάρει :P

Δημοσ.

έτοιμο σε 15 λεπτά :P φωτογραφία δεν κράτησα αλλά θα βγάλω κάποια στηγμή έχει πλάκα πάντως όπου είχε λογότυπο PS2 έχουν βάλει και ένα bodbo chip :P

σήμερα θα ξεκινήσω να κατεβάζω games να το δοκιμάσω με αυθεντικά τα πάει μια χαρά πάντως :P

Δημοσ.

τι δισκάκια διαβάζει το Ps2 ? DVR-R ή DVD+R να ξέρω σε τι να τα γράφω

Ps δοκίμασα και το ulancher elf και το έτρεξε κανωνικά όχι οτι ήξερα τι να κάνω αλλά για να δω αν είναι οκ το chip :P

Δημοσ.

Το έβαλες επίτέλους; Άντε καλοφόρετο ;p

Απο όλα παίζει ο μπαξές...

+/- και σε διάφορες ταχύτητες...

Συνήθως γράφω στα 4χ/6χ και μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

Αυτές είναι κονσόλες (και μάλιστα όπως σου έγραψα και στο wii topic, launch) και δέν έχει καταλάβει τίποτα μέχρι τώρα (φτού,φτού).. Όχι σαν τους σημερινούς κουβάδες (360)..

Τα ίδια εύχομαι και σε σένα...

Υγ: Αν βαριέσαι να κατεβάζεις, όλα τα παιχνίδια απο seven κτλ είναι ξέφραγο αμπέλι και με ένα copy disc είσαι έτοιμος (τώρα να χαλάς bandwidth για το jackass the game δε λέει!! ;p)

Δημοσ.

χεχε ναι το έφεραν και το έβαλα αλλά δεν έχω game να το δοκιμάσω να δω αν λειτουργεί :P θα κατεβάσω ένα το βράδυ από την δουλεία να το τσεκάρω :P

Δημοσ.

ρίξε εδώ όσες θες μιας και δεν ξέρω τι να κατεβάσω παρατημένο το είχα δεν έπαιζα ποτέ από τότε που το είχα πάρει :P η κάνε με ένα add στο msn :P

μου ξέμεινε και ένα laser fix το chip συνοδευόταν από δικό του :P

Δημοσ.

Resident evil 4, Jak 3, God of war 1+2, Okami, Tomb raider legend + anniversary ,Metal gear solid 2+3

Pro 2008 (h to 6 analoga ta gousta), Crash of the titans, Tekken 5, Wrc : rally evolved

Need for speed : most wanted (to pro street de m'arese), Shadow of the collosus, Ico, Tony hawk (all an sou aresei to eidos) και αν πείς αγαπημένο genre μπορούν να ακολουθήσου εύκολα πολλές προτάσεις...

Τότε με το ps2 είχα χρόνο και έπαιζα... τώρα δυσκόλεψαν τα πράματα ;p

Δημοσ.

χεχε έτσι τώρα δοκιμάσω να κάνω μια copiα το MGS 3 που το έχω σε αυθεντικό να δω αν θα παίξει, άλλα μην φανταστείς και εγώ όλη μέρα τρέχω σπίτι σχολή δουλειά

Δημοσ.

jak 2 +3

Resident evil 4

God of war 1 +2

Shadow of the collosus

Okami

GTA Vice City,San andreas

Tony Hawk Underground 1 +2

Need for Speed Most Wanted

Burnout Takedown

Pro evolution soccer 6 +2008

Tekken 5

Soul Calibur 2 +3

Final Fantasy X +X-2 +XII

Metal Gear Solid 2 +3

Tomb raider anniversary

Bully

Dark Chronicle

Freedom fighters

WWF Here comes the pain

Mercenaries

Killzone

Black

Ratchet & Clank: Up Your Arsenal

Ratchet: Deadlocked

TimeSplitters 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...