Προς το περιεχόμενο

as paroume merika napa

SUEd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Telika ap'oti lete re paidia den einai katholoy asximi i lusi NAPA gia portable mp3 player. Bebea den exw lusei thn aporia mou gia to an tha upostirizei to neo format mp3...<BR>Pantws epeidi psinomai na parw to 315 kai epeidi fantazomai oti ki alloi briskontai sthn idia fasi to ebala sto snowball bas kai mazeutei laos kai ta paroume misotimis.Osoi pistoi proselthete. wink.gif" border="0

Δημοσ.

sto <A HREF="http://www.snowball.gr" TARGET=_blank>www.snowball.gr</A> proteineis proion kai ama mazeutoun polloi pou theloun na to agorasoun tote ginete paragelia xondrikis pou fusika rixnei thn timi. Den eimai apoluta sigouros an i diadikasia axizei alla upotithete oso perissotera atoma toso pio fthna. Egw proteina xthes to napa 315 (arkei na pate sto search snowballs kai tha sas to deixei). Osoi endiaferontai as to psifisoun....sto katw katw ama den katsei i fasi den desmeuomaste. grin.gif" border="0

Δημοσ.

exei proteinomeni timi 40,000....egw ebala sto orio pou epitrepei -20% diladi 32000 den to dextike....gia 40,000 xines den simferei afou an baleis kai fpa kai apostoli bgenei parapanw timi.....logika prepei na dexete to 32001 opote osoi ws twra proteinate 40,000 den leei....afou mporei na pesei sta 32001 <BR>gia to fpa den kserw einai mesa?<BR>pantos to plaisio to exei 32900+fpa....kai prokeite na erthei kai neo montelo pou diabazei kai titlous kai vcd kai pio mikro se megethos.....<p>[ 21-08-2001: Message edited by: agnanta ]

Δημοσ.

wraia..xehna to auto, den ixera poso na balw stin timi. Nimiza eprepe na balw thn kanoniki timi kai meta tha arxize na peutei.Ama thes bale kainourgia prosfora .<BR>Sto plaisio exei 43900 xwris FPA..syfmwna me to site toulaxiston. <BR>Kata t'alla....panta ama perimeneis tha bgei kati kainourgio. Tha perimeneis gia panta?

Δημοσ.

Pantws paides ki egw symfwnw me ton pro"postisanta" (apo to prolalisanta) grin.gif" border="0 <BR>To kainourio mple NAPA 315 einai ais8hta kalytero apo to portokali me kalytero design kai perissotera options kai gudgets (blepe zwnh metaforas kai car-kit).Oso gia to eperxomeno 3.25...ta sxolia dika sas afou 8a diabazei kai to ID3tag twn mp3!! cool.gif" border="0 <BR>To mono meionekthma tou 3.15 einai oti den yposthrizei VCD.Ayto bebaia proswpika de me apasxolei afou de nomizw oti einai idiaitera xrhsimos ena forhto VCD player afou den exei aytonomia.Pantws gia tous fanatikous tou VCD perimenete to 3.25. cool.gif" border="0

Δημοσ.

Kali fasi poy sumfwneitai tosa atoma. Na psifize kai kaneis to proion sto snowball.gr bas kai prokrinotab kai ginotan i douleia tha tan akoma kaluteri fasi. Pros to paron exei meinei me 2 psifous edw kai arketo kairo, kai gw barethika na perimenw. mad.gif" border="0 <BR>Telika tha skasw ta 50 na to parw....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...