poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 στο pc mπορεις να δωσεις καρφωτα ip πχ 192.168.1.33 ωστε και στο port forward να κανεις port forward σε αυτην την Ip
ss13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 poulinos Ακολούθησα αυτό http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585i/Utorrent.htm και είμαι εντάξει !!
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ενταξει οποια ερφαμογη και να διαλεξεις ειναι το ιδιο πραγμα.το μονο που αλλαζει ειναι οι θυρες.ο τροπος που το κανεις ιεναι ιδιος.
ss13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ενταξει οποια ερφαμογη και να διαλεξεις ειναι το ιδιο πραγμα.το μονο που αλλαζει ειναι οι θυρες.ο τροπος που το κανεις ιεναι ιδιος. Έκανα την μ.....α και δεν έβαζα την πόρτα εκεί που την ζητούσε
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 δεν πειραζει.ειδες πως γινετε ποια ειναι η λογικη οποτε ενταξει.
innerwisp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ρε παίδες δώστε λιγο τα φώτα σας. Έχω το ίδιο router. Το έβγαλα για λίγο από το ρεύμα και όταν ξανάνοιξε δεν μπορούσα να το δω ούτε ασύρματα ούτε ενσύρματα. Τα εβαλα όλα το αυτόματο χωρίς αποτέλεσμα. Εβαλα χειροκίνητα ip 192.168.1.χχχ και πάλι δεν μπορούσα να μπω στο firmware. Έτρεξα και τον οδηγό από το cd πάλι χωρις αποτέλεσμα. Προσπάθησα να κάνω hardware reset με το κουμπάκι αλλά δεν γίνεται. Κάπου στο cd εγκατάστασης, στο documentation, διάβασα ότι παίζει να ειναι ενεργοποιημένη επιλογή στο firmware να μη γίνεται hardware reset! Γιά δώστε καμιά ιδέα
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν εχω δει speedtouch να μην κανει reset,.αστο παλι εκτος ρευματος μετα ξαναβαλτο και δοκιμασε παλι reset hardware.αν δεν πετυχει δοκιμασε να περασεις αλλο firmware,αν οχι τοτε το πας πισω.poio speedtouch και ποια λαμπακια αναβουν? επισης οσα εχουν πειραγμενιο firmware απλα κανουν hardware reset αλλα γυρνανε συνηθως στα default Που εχουν ορισει απο τον provider,ειναι firmware με αλλα defaults δηλαδη οποτε να ειναι πο ευκολο για το Provider το σεταρισμα μετα η πχ καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις που μπορει να μην θελει να ξερεις.πχ για voip
innerwisp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 τελικά το πήγα στη forthnet και μου το άλλαξαν αμέσως. το καινούριο δουλέυει κανονικά. Μάλλον ελατωματικο θα ήταν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
kousman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 παιδια ειμαι και εγω πλεον κατοχοσ speedtouch tg585v7 ομως ...εχω κολλησει στην εγκατασταση..εχω otenet μετα που θα συνδεσω το ρουτερ με το pc τι κανω? κατι ειδα που λεγατε οτι ανοιγω τον explorerκαι γραφω κατι στην διευθυνση...για πειτε μου..πηρα το ρουτερ απο το @shop και εχει οδηγο -φυλλαδιο για forthnet ειναι ο ιδιος? να τον ακολουθησω θα βγαλω ακρη?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Nai to ιδιο πραγμα ειναι.απλα αντι για το username της forthnet θα βαλεις της οτενετ.κατα τα αλλα ειναι το ιδιο setup.pppoe/lLlc.η ip του ρουτερ ειναθι 192.168.1.254.μετα κλειδωσε το wireless απο την καρτελλα Home network.βαλε κλειδωμα wpa+wpa2 που ειναι ενα ωραιο κλειδωμα.αν το κανεις σωστα το λαμπακι του wireless θα γινει πρασινο απο κοκκινο.αν βαλεις wep Κλεειδωμα γινετε κιτρινο.αυτα.εννοειτε να εχεις περασει την καρτα δικτυου σουθ και να ειναι ενεργοποιημενη και με αυτοματες ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.