Προς το περιεχόμενο

FAR CRY

Felix_The_Cat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι απο τα παλια...

οι περισσοτεροι απο σας που σεβονται την ιστορια τους θα πρεπει να το εχουν τερματισει...

το εχω αφησει καιρο, γιατι ειχα κολησει σε ενα σημειο οπου εισαι σε ενα δωματιο ενας με ενας με εναν τυπο (δεν θυμαμαι και το ονομα του πλεον) που σου πετα ρουκετες (???) αφου εχεις τσακισειενα λοχο ειδικων μαχητων...

για να μην τα πολυλογω, δοκιμασα με οποιον τροπο μπορουσα να το κοροιδεψω και δεν τα καταφερα. Υπαρχει κανενα cheat να περασω αυτο το βρωμοσημεια ατρωτος, και να συνεχισω μετα να τελειωσωκαι εγω αυτον τον παιχνιδαρο?

εεε?

Δημοσ.

επειδή το είχα τερματίσει παλιά, αν είναι απλός αυτός, (με λίγα λόγια ο τελικός και καλά αρχηγός) απλά θα τον πυροβολήσεις πριν αρχίσει αυτός εσένα και αν είναι ρίξε και μια χειροβομβίδα. γενικά είναι πιο εύκολος από τους ειδικούς μαχητές

Δημοσ.

pio ευκολος? ειναι μια απο τις συναντησεις με τον τελικο. μου ειπε οττε ενας φιλος οτι εχει κιαλλο μετα. δεν ειναι το τελος. και δεν σκοτωνεται ετσι ευκολα... εχει φαει ρουκετες και διαφορα τετοια... θα δουμε

οσο για το τσιτ, ειμαι τωρα εκτος βασης. οταν γυρισω και βρω το χρονο θα το δοκιμασω... και μαλλον θα το βαλω και στις 140 ιντσες του προβολεα μου... αυτο θα ειναι πρωτογνωρο...

Δημοσ.
pio ευκολος? ειναι μια απο τις συναντησεις με τον τελικο. μου ειπε οττε ενας φιλος οτι εχει κιαλλο μετα. δεν ειναι το τελος. και δεν σκοτωνεται ετσι ευκολα... εχει φαει ρουκετες και διαφορα τετοια... θα δουμε

αν και νομίζω ότι πρώτα σκοτώνεις κάτι τέρατα, μετά τους ειδικούς φρουρούς και εν συνεχεία τον αρχηγό..

ίσως δεν το θυμάμαι καλά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...