maschalis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τα expansion του sims 2 και να παιζουν?? Πειτε μου
N.I.C Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι ρε παιδιά για πείτε. Και σε μένα όταν τα βάζω μου χαλάει όλο το game...
AliceKtn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μηπως δεν τα βαζετε με τη σωστη σειρα; Γιατι παιζει ρολο κι αυτο. Aν ειναι ετσι, πρεπει να κανετε απεγκατασταση ολων των expansions και να τα εγκαταστησετε ξανα με αυτη τη σειρα : "The Sims 2 University" "The Sims 2 Nightlife" "The Sims 2 Holiday Party Pack" (A Stuff Pack) "The Sims 2 Open for Business" "The Sims 2 Family Fun" (A Stuff Pack) "The Sims 2 Glamour Life" (A Stuff Pack) "The Sims 2 Pets" "The Sims 2 Happy Holiday" (A Stuff Pack) "The Sims 2 Seasons" "The Sims 2 Celebration" (A Stuff Pack) "The Sims 2 H&M" (A Stuff Pack) "The Sims 2 Bon Voyage" Ελπιζω να δουλεψει ΥΓ Αν δεν εχετε καποιο απο τα παραπανω δεν πειραζει, απλα μετα απο αυτο που εγκαταστησετε τελευταιο εγκαταστηστε το επομενο που σας βρισκεται, συμφωνα με τη λιστα.
N.I.C Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ ρε φίλε...θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω εάν δουλέψει
cloudy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εγω τα εχω βαλει οπως να 'ναι και δεν ειχα προβλημα... Τουλαχιστο σ'αυτο το θεμα! Γενικως γινεται χαμος! (παρακαλω διαβαστε το topic "Sims2!!!!".Ζω ενα δραμα!) Μηπως ξερετε αν οι teen style ειναι πιο καινουργιοι απ' τους Bon Voyage?
Joe_Dalton Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια επειδη γενικα στα sims εχω χασει επεισοδια μηπως ξερει κανεις αν στο sims3 ο\οι χαρακτηρας\χαρακτηρες που χειριζεσαι μπορουν να βγουν εξω απο το σπιτι , χωρις ομως να πρεπει να παρεις τηλεφωνο και να σε παρει ταξι να σε παει η διακοπες η στην πολη.Εννοω αν γινεται να περπατας ετσι μονος σου στο δρομο και να πηγαινεις σε αλλα σπιτια τεσπα οπου θες εσυ????
spy187 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 εχει βγει το Sims 3? Γιατι μαλλον εγω εχω χασει επισοδεια....
spy187 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 μαλλον εννοεις καποιο expansion του 2 γιατι το sims3 βγαινει το 2009 Για δες: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245141
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.