j0hnar0s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 μας λενε πληρωσε τοσα.. για να εχεισ συνδεση στα... ελα μου ντε που με τα τοσα που εχεις δωσει εχεις πληρωσει χαμηλοτερη συνδεση μιασ κ ποτε δν ποιανεισ τν ταχυτητα που εχεισ πληρωσει... αποψη μου.. ακουω κ τισ δικες σας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ολοι οι παροχοι λενς εως τοσα !!!! Αυτο δεν εξαρταται μονο απο αυτους αλλα και απο πολους αλλους παραγοντες.Οχι οτι ειναι βεβαια παντα ανευθυνοι...
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ας το πουμε αλλη μια φορα.αν ηταν και εδιναν ολοι 24 με την ιδια λογικη 8α εδιναν και ολοι 100 mbit.ειναι μεχρι και το μεχρι εξαρτατε απο ποιοτητα καλωδιου και αποσταση.και ειδικα στην ελλαδα τα καλωδια ειναι χαλια.εδω ενα αρκετα αισιοδοξο σχεδιαγραμμα για το ποσο παιζει το adsl με βαση το attenuation.ειναι 8εωρητικο αυτο το σχεδιαγραμμα και εχει φτιαχτει με τελειες συν8ηκες και οχι για τα ελληνικα καλωδια διοτι σε πολλες περιπτωσεις στην ελλαδα εχουμεε προβλημα με το margin.οποτε αυτο το σχεδιαγραμμα ειναι πολυ αισιοδοξο για εμας.
madsc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Το εώς είναι η μαγική λέξη και στην προκειμένη περίπτωση είναι τιμιότατο εώς καθώς πρόκειται για τεχνικό περιορισμό και όχι για μαρκετικό λογοπαίγνιο. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από τον ISP, σε όλες τις xDSL συνδέσεις εν Ελλάδι. /sc
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 και σε ολες τις συνδεσεις και στο εξωτερικο οταν μιλαμε για adsl.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 άλλο ένα qq post ενώ δεν ξέρουμε τα βασικά για το adsl...
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 qq????τι ειναι τουτο?ολοι 8ελουν 24 αυτο ειναι το γελιο.και εχω 8ελω 200
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 qq=whine, cry κτλπ κτλπ
dimitg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τον poulinos.Τα καλώδια εδώ στην Ελλάδα είναι χάλια.Εγώ δουλεύω στο noc του Α.Π.Θ και βλέπω ότι πιάνουμε τεράστιες ταχύτητες (εξάλλου παίρνουμε απο το ΕΔΕΤ 1 Gbps) λόγω της άριστης καλωδίωσης που έχει το πανεπιστήμιο αλλά και τον άριστων μηχανημάτων που χρησιμοποιεί Cisco catalyst σειράς 3900 και 3950(για όσους ξέρουν περι cisco).Θα ήθελα πάντως να μάθω τι χρησιμοποιεί η forthnet δηλαδή χρησιμοποιούν οπτική ίνα ή έχουν μείνει στην καλωδίωση με χαλκό?Τεσπα είμαστε πολύ πίσω ακόμη σε σχέση με το εξωτερικό και σε αθτόν τον τομέ α και θα κανουμε πολύ χρόνο να πάμε μπροστά(προσωπική μου γνώμη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 από το dslam μέχρι το σπίτι μας είναι χαλκός νομίζω... τώρα από τον ISP μέχρι το dslam no idea...
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 η μεγαλη κινηση του κα8ε isp οπως και καλωδια μεταξυ αστικων κεντρων κτλ ειναι οπτικη ινα για αυτο και βλεπεις συνεχεια σκαψιματα στο δρομο.απο εκει και περα απο το dslam μεχρι πελατη ειναι ο χαλκος που ειχε πριν με τον οτε.to adsl παιζει με χαλκο.
Mithrantir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τον poulinos.Τα καλώδια εδώ στην Ελλάδα είναι χάλια.Εγώ δουλεύω στο noc του Α.Π.Θ και βλέπω ότι πιάνουμε τεράστιες ταχύτητες (εξάλλου παίρνουμε απο το ΕΔΕΤ 1 Gbps) λόγω της άριστης καλωδίωσης που έχει το πανεπιστήμιο αλλά και τον άριστων μηχανημάτων που χρησιμοποιεί Cisco catalyst σειράς 3900 και 3950(για όσους ξέρουν περι cisco).Θα ήθελα πάντως να μάθω τι χρησιμοποιεί η forthnet δηλαδή χρησιμοποιούν οπτική ίνα ή έχουν μείνει στην καλωδίωση με χαλκό?Τεσπα είμαστε πολύ πίσω ακόμη σε σχέση με το εξωτερικό και σε αθτόν τον τομέ α και θα κανουμε πολύ χρόνο να πάμε μπροστά(προσωπική μου γνώμη) Βασικά αυτά που λες δεν πολύ ισχύουν. Η καλωδίωση στην Ελλάδα δεν είναι παντού χάλια, και υπάρχουν πολλές αιτίες γι' αυτό. Ένας βασικότατος λόγος είναι η μορφολογία του εδάφους και οι δυσκολίες που προβάλλονται λόγω αυτού (οικονομικό και τεχνοϋλικό κόστος). Μπορεί όλοι μας να θέλουμε την οπτική ίνα να φτάνει έξω απ' το σπίτι μας, αλλά δεν είναι εφικτό. Στο ΑΠΘ και κάθε πανεπιστήμιο η καλωδίωση δεν είναι η πλέον καινούργια πάλι, και ξεχνάς οτι ο φόρτος που έχει μια δομημένη σε ένα πανεπιστημιακό χώρο (σε κάθε χώρο βασικά) δεν μπορεί να συγκριθεί με το φόρτο που έχουν τα καλώδια που εξυπηρετούν περιοχές. Επίσης να σε ενημερώσω οτι τα 39χχ είναι πλέον για τη Cisco end of sales/end of life. Όχι δηλαδή ότι πιο νέο υπάρχει.
dimitg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 έχεις δίκιο στο ότι η μορφολογία του εδάφους δεν βοηθάει για αυτό το λόγο θα έπρεπε να κάνουν μεγαλύτερες προσπάθειες οι εταιρείες για όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.π.χ είχα πρόβλημα με την forthnet και δεν μου έδιναν ip.Δηλαδή δεν φταίει μόνο η καλωδίωση αλλά και τα ενεργά που χρησιμοποιούν.Όσο για την σειρά της Cisco my fault το Α.Π.Θ έχει πιο καινούρια μηχανήματα και άλλωστε αυτό φαίνεται στις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει.100Mbps σχεδόν σε όλες τις σχολές.Α και κάτι ακόμα για το πανεπιστήμιο.Ανακοινώθηκε ότι σε λίγους μήνες η σύνδεσή μας με το ΕΔΕΤ θα είναι 2,5Gbps.(7900 νομίζω είναι η σειρά αν δεν κάνω πάλι λάθος)
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 για προβληματα ip και τετοια ενταξει εκει δεν φταιει ο οτε αλλα ο provider.απλα συνηθως αυτα φτιαχονται καπως γρηγορα ενω προβληματα χαλκου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.