livewire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ποια 22αρα να παρω μεχρι 300ε?? Η ερώτηση του 1.000.000 $$$!!! Ε-ΛΕ-ΟΣ !!!
j0hnar0s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ωπ.. φιλε μια ειναι η λυση αν διαθεσεισ 500 asus pg221 απλα τ σπαει τν εχω αγορασει εδω κ μισο μηνα κ τ σπαει... εχει bass προσθετα απο πισω δεσ κ μονο σου...
Schiller Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Εγω διαλεξα την L226WTQ-SF και προς το παρων εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Ειναι ενα καλο πακετο. στα 250Ε που εχει πλεον.
manosfr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1022032:-)
j0hnar0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία φαίνεται η Asus οχι απλα ωραια.. με ξενερωνεισ ασχημα... μπεσ κ δεσ κ λειτουργεια αν δν βαριεσαι.. η καλυτερη με διαφορα τσ κατηγοριασ τσ κ μεγαλυτερησ σ λεω... απλα κορυφη.. αλλη μια super δημιουργια τησ asus... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1027077
rem451 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 οχι απλα ωραια.. με ξενερωνεισ ασχημα... μπεσ κ δεσ κ λειτουργεια αν δν βαριεσαι.. η καλυτερη με διαφορα τσ κατηγοριασ τσ κ μεγαλυτερησ σ λεω... απλα κορυφη.. αλλη μια super δημιουργια τησ asus... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1027077 φίλε αν είναι να δώσεις τόσα πας σε EIZO S2231W .. που είναι Oθόνη περιτtά τα σχόλια, αλλά το παλικάρι είπε ως 300 οπότε πάει καρφωτά για LG..
j0hnar0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 φίλε αν είναι να δώσεις τόσα πας σε EIZO S2231W .. που είναι Oθόνη περιτtά τα σχόλια, αλλά το παλικάρι είπε ως 300 οπότε πάει καρφωτά για LG.. φιλος αν ηξερες οντως δν θα τ ελεγες αυτο. εσυ κοιταζεισ μονο τ ονομα κ παιρνεισ? επειδη η ειζο ειναι πιο γνωστη σε οθονες δν σημαινει οτι μπορεις να συγκρινεις αθτεσ τσ οθονες μονο με το ονομα.. check this out... camera,Component S-Video DVI-D D-Sub 15 pin,3 θύρες USB & Webcam,Χρόνος Απόκρισης <<2 ms>>.. πας να μου συγκρινης αυτη τν οθονη με τν συγκεκριμενη οθονη???? εγω θα ντρεπομουν παλι... αποψη μου
REALZEUS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μην συγκρίνουμε την κορυφαία Eizo (panel PVA) με Asus με panel TN... Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! lol
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μην συγκρίνουμε την κορυφαία Eizo (panel PVA) με Asus με panel TN... Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! lol επειδη μου φαινεται οτι θελει λεει ο καθενασ εδω μεσα πηγαινε να τς συγκρινεισ απο κοντα... plaisio εχει asus standar , eizo δν γνωριζω.. τι εξοδους εχει η 'ασυγκριτη' eizo.... μονο το panel βλεπεις? δηλ. σαν να μ λες η φερραρι εχει μικρο πορπαγκαζ αλλα επειδη τ σκοντα εχει μεγαλυτερο ειναι κ καλυτερο αμαξι ... ελεος ρεεεεεε... μαθαινουμε 5 βασικα πραγματα πριν μιλισουμε..
Schiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μην συγκρίνουμε την κορυφαία Eizo (panel PVA) με Asus με panel TN... Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! lol Εχεις απολυτο δικιο. Καμια σχεση τα PVA με τα ΤΝ...Ηδη βλεπω την διαφορα κια ξενερωνω.
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εχεις απολυτο δικιο. Καμια σχεση τα PVA με τα ΤΝ...Ηδη βλεπω την διαφορα κια ξενερωνω. πεσ μασ τσ εξοδουσ χρονο αποκρισιης κ βλεπουμε μετα κ τ υπολοιπα αφου τ πατε ετσι...
Panahs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάλι γιατί δε βλέπω καμία μα καμία 22άρα με PVA panel (ούτε οι EIZO)??? Είδα και ένα άρθρο στο Xbitlabs που λέει ότι όλες οι 22άρες είναι απογοητευτικές ή έχουν κάποιο μειονέκτημα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν εκλείψει σε e-shop και plaisio οι 21" και οι μόνες που έχουν απομείνει είναι Eizo ή είναι πανάκριβες! Πιθανότατα PVA panel. Αφού δεν το γλυτώνω που δεν το γλυτώνω το TN panel, γιατί να μην πάω σε 24" με 100-150? παραπάνω που από ότι βλέπω έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν με Full HD (1920x1200) αναλύσεις? Απελπισία οι TFT αυτό τον καιρό μου φαίνεται.
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Απελπισία οι TFT αυτό τον καιρό μου φαίνεται. Το thread βέβαια είναι για τον μΠέο, αλλά εσύ μάλλον μιλάς σοβαρά Οπότε, γι' αυτό που λές θα διαφωνήσω. Είναι πολύ καλή εποχή για να πάρεις οθόνη. Οι επιλογές είναι κυριολεκτικά άπειρες και σε μεγάλη γκάμα ιντσών, αλλά το πιο σημαντικότερο είναι να ξέρεις τι ψάχνεις. Το μόνο που μένει είναι να ψάξεις καλά(όχι αγχωτικά όπως τα περισσότερα φυντάνια). Επίσης, μπορείς να κάνεις εξαιρετικές επιλογές αν δεν κοιτάς να βγάλεις από τη μύγα ξIggy:rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.