Προς το περιεχόμενο

Invalid boot.ini file

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν ανοίγει το pc μετά την εικόνα του bios μου βγάζει αυτό Invalid boot.ini file

και μετά λέει booting from c:/windows.Το pc μια χαρά τρέχει και τα windows αλλά γιατί το λέει αυτό.Επίσης όταν ξεκινάει να φορτώνει τα windows στην αρχή η οθόνη είναι σκοτεινή και σιγά σιγά σαν να φωτίζεται.Αυτό έγινε μετά την εγκατάσταση του daemon tools.Τώρα το άλλο με το boot.ini σήμερα το πρόσεξα γιατί σύνηθως αργώ να ανοίξω την οθόνη.

Δημοσ.

Μπορεί να λείπει και εντελώς για πες μας τη λειτουργικό έχεις και σε πια κατάτμηση είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό(μονάδα δίσκου c: d: κλπ)

(θα σου πούμε πώς να το φτιάξεις ξανά)

Δημοσ.

Ετσι μάλλον πρέπει να είναι αν και δεν μου είπες και ποιο λειτουργικό έχεις έβαλα winxp pro και όταν λες έφτιαξες partition τι εννοείς ότι χώρισες πχ ένα δίσκο 320 gb σε 160 και 160 ένα για σύστημα και το άλλο για έγγραφα μου κλπ??? η κατάλαβα λάθος...

Αυτό είναι το boot.ini

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn

Δημοσ.
Ναι windows xp pro έχω.Που το βάζω αυτό?

Δημιουργείς ένα αρχείο boot.ini και κάνεις επικόλληση όλο αυτό εκεί μέσα και το σώζεις και μετά τω βάζεις στο C:\(δλδ στο partition με το λειτουργικό σύστημα)

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ Black Demis το έφτιαξα αλλά πώς μπορεί να χάλασε αυτό αφού δεν το έσβησα εγώ?

Και ποιος ξέρει...μηχάνημα του διαόλου είναι:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...