xania4ever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά όταν ανοίγει το pc μετά την εικόνα του bios μου βγάζει αυτό Invalid boot.ini file και μετά λέει booting from c:/windows.Το pc μια χαρά τρέχει και τα windows αλλά γιατί το λέει αυτό.Επίσης όταν ξεκινάει να φορτώνει τα windows στην αρχή η οθόνη είναι σκοτεινή και σιγά σιγά σαν να φωτίζεται.Αυτό έγινε μετά την εγκατάσταση του daemon tools.Τώρα το άλλο με το boot.ini σήμερα το πρόσεξα γιατί σύνηθως αργώ να ανοίξω την οθόνη.
zuratharamon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μπορείς να μας ποστάρεις το c:\boot.ini ?
Black Demis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεί να λείπει και εντελώς για πες μας τη λειτουργικό έχεις και σε πια κατάτμηση είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό(μονάδα δίσκου c: d: κλπ) (θα σου πούμε πώς να το φτιάξεις ξανά)
xania4ever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 windows έχω εγκατεστημένα στο c:/.Πρόσφατα έφτιαξα partition μέσα από τα windows αλλά σωστά το έκανα.
Black Demis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ετσι μάλλον πρέπει να είναι αν και δεν μου είπες και ποιο λειτουργικό έχεις έβαλα winxp pro και όταν λες έφτιαξες partition τι εννοείς ότι χώρισες πχ ένα δίσκο 320 gb σε 160 και 160 ένα για σύστημα και το άλλο για έγγραφα μου κλπ??? η κατάλαβα λάθος... Αυτό είναι το boot.ini timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn
xania4ever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι windows xp pro έχω.Που το βάζω αυτό?
Black Demis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι windows xp pro έχω.Που το βάζω αυτό? Δημιουργείς ένα αρχείο boot.ini και κάνεις επικόλληση όλο αυτό εκεί μέσα και το σώζεις και μετά τω βάζεις στο C:\(δλδ στο partition με το λειτουργικό σύστημα)
xania4ever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ Black Demis το έφτιαξα αλλά πώς μπορεί να χάλασε αυτό αφού δεν το έσβησα εγώ?
Black Demis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ Black Demis το έφτιαξα αλλά πώς μπορεί να χάλασε αυτό αφού δεν το έσβησα εγώ? Και ποιος ξέρει...μηχάνημα του διαόλου είναι:lol:
xania4ever Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία τώρα εφανίστηκε και στο msconfig γιατί πρίν έμπαινα και δεν υπήρχε.Τώρα είναι οκ ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.