tromeros dennis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 πχ ipod touch me 32GB! iphone me 16GB!
dreaming123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ε?Σε ζάλισε και εσενα ο Τζίγγερ? Τι θέλεις να πεις?
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2005436&postcount=1248
skywritergr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Το θέμα για εμένα είναι να έρθουν ΟΛΑ τα προιόντα στην Ελλάδα (aka iphone) και μετά μιλάμε για χωρητικότητα.... παρόλα αυτά είναι καλή προσθήκη για το touch. Για το iphone λίγο too much το βλέπω αλλά εντάξη. Οτι έχεις καλό είναι έλεγε η γιαγιά μου
tromeros dennis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ε?Σε ζάλισε και εσενα ο Τζίγγερ?Τι θέλεις να πεις? απλα την ειδηση ειθελα να μεταφερω για αυτους που δεν παρακολουθουν το "iphone"-topic
tromeros dennis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 και παλι το κλεισαν το μαγαζι!
andreaseto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ θα ήθελα να είναι τα νέα MacBook Pro αλλά με τις "ψυχρολουσίες" που τρώμε από τη MacWorld σχετικά με αυτά, δεν έχω την όρεξη να ενθουσιαστώ τσάμπα...
georgeadams Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το Apple Store είναι πάλι on-line. Με μια ματιά δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο μόνο για εργασίες συντήρησης...
andreaseto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Άλλαξε άλλαξε... Και το νέο MacBook Pro της εβδομάδας είναι το Aperture 2... Μα πότε θα γίνει επιτέλους η ανανέωση???? Ελπίζω μέχρι τις 26 (που θα γίνει μάλλον ένα special event) να κυκλοφορήσουν.
georgeadams Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, τελικά αυτό που έγινε ήταν η ανακοίνωση του νέου Aperture 2
telegamesvg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μολις ανακοινωσαν το macbook air και προφανως δεν θελουν αμεσως να στραφει η προσοχη του κοσμου σε αλλο φορητο ....πιστευω οτι αυτη τη φορα η αννανεωση των macbook pro θα γινει τελη Μαρτιου με αρχες Απριλίου.
andreaseto Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω ότι θα πάει τόσο μακριά! Το πολύ σε ένα μήνα θα προβώ σε αγορά του Pro και δε μπορώ να σκέφτομαι ότι θα δώσω 2000 ευρώ για 8+μηνών μοντέλο!!!
tromeros dennis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ θα ήθελα να είναι τα νέα MacBook Pro αλλά με τις "ψυχρολουσίες" που τρώμε από τη MacWorld σχετικά με αυτά, δεν έχω την όρεξη να ενθουσιαστώ τσάμπα... τη εvvοεις; γιατι κι εγω το MBP περιμενω!
M-81 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Τι λένε οι φήμες για καινούργιο μοντέλο MacBook*; *MacBook...σκέτο, όχι το Pro.
andreaseto Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 τη εvvοεις; γιατι κι εγω το MBP περιμενω! Πολύ απλά, όλοι νόμιζαν ότι λόγο Penryn και MacWorld, θα ανανεώνανε τα MBPs. Και ξαφνικά κουβέντα στη MacWorld. Μετά κάθε Τρίτη ήταν πιθανό να γίνει update και ως "εκ θαύματος" κάθε Τρίτη το online store το κλείνανε για ανανέωση. Τη 1η φορά το MBP ήταν ένα ...ροζ(!) iPod, τη 2η iPhone και iPod Touch με διπλάσια χωρητικότητα και χθες το Apperture 2! Άσε που την Δευτέρα κυκλοφόρησε και το Leopard 10.5.2 οπότε και θεωρούνταν πολύ πιθανά τα νέα φορητά! Αλλά πουθενά. Τώρα η πιο πιθανή ημερομηνία είναι στις 26 του Φλεβάρη. Τότε φημολογείται ότι θα γίνει ένα special event από την Apple, που λογικά βασικό της θέμα θα είναι η παρουσίαση του sdk για τα iPhone και Touch. Εκεί λοιπόν μπορεί να το συνδυάσουν και να παρουσιάσουν και άλλα νέα προϊόντα μεταξύ αυτών τα νέα MBP, νέες οθόνες που και αυτές έχουν πολύ καιρό να ανανεωθούν κλπ κλπ. Αν δεν τα παρουσιάσουν και τότε, θα μιλάμε για μεγάλη απογοήτευση μιας και έχουν ήδη παρουσιαστεί Penryn φορητά από άλλους κατασκευαστές. Τι λένε οι φήμες για καινούργιο μοντέλο MacBook*; *MacBook...σκέτο, όχι το Pro. Για τα νέα MacBook λένε ότι θα είναι από αλουμίνιο και ότι θα έχουν και αυτά το moutitouch trackpad του Air. Από κει και πέρα το πότε θα κυκλοφορήσουν είναι ακόμα πιο άγνωστο από τα MBP για 2 λόγους κατά τη γνώμη μου: 1) Ανανεώθηκαν πρόσφατα (τον Νοέμβριο για την ακρίβεια) και γίνανε και αυτά Santa Rosa. 2) Ακριβώς επειδή έγιναν τώρα Santa Rosa, πάει να πει ότι η συγκεκριμένη σειρά δεν ακολουθεί πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις(ανέκαθεν). Αυτό συμβαίνει για να υπάρχει πιο σαφής διαφορά από τα MBPs που τις ακολουθούν πιο πιστά (έως τώρα). Φυσικά ποτέ δε ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.