droperman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ημουν ετοιμος να αγορασω την HP w2207h αλλα οταν πηγα να την δω ειδα οτι εχει εξοδο μονο hdmi και το καλωδιο που περιχεται ειναι hdmi σε hdmi ελα ομως που η καρτα γραφικων μου εχει μονο dvi εξοδο ... τι νακανω?αυτο το αντοπτερακι κανει ή θα εχω προβλημα? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751620
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, μια χαρά κάνει. Το DVI με το HDMI συμβατά είναι, οπότε δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
droperman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Σηγουρα ?Χωρις αλλοιωση?Θα εχω και ηχο,?γιατι κατι διαβασα οτι χανεται...
angmar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν εννοείς αυτή τότε με το pc σου αν θες να δείς την ανάλυση 1680χ1050 θα πρέπει να τη συνδέσεις με VGA (15-pin D-sub) το οποίο συμφωνα με την HP διαθέτει το monitor. Αν τη συνδέσεις με HDMI η ανάλυση που θα έχεις θα είναι 1280χ720 (720p). Οπότε αν η κάρτα σου έχει VGA είσαι ΟΚ. EDIT : Μόλις είδα οτι λές οτι η κάρτα σου έχει μόνο DVI, άρα πας σε άλλο monitor με DVI υποδοχή, γιατί DVI to VGA ε, δε λέει.
droperman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αυτην λεω ..αλλα στον κοτσοβολο που μου την ανοιξαν δεν ειχε vga καλωδιο,μονο hdmi σε hdmi..και εμενα η καρτα μου (ati χ1900 256 mb) εχει μονο δyο εξοδους dvi...τι να κανω?με το αντοπτερακι δεν κανω τπτ?
angmar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αν εννοείς με αντάπτορα DVI to HDMI δες παραπάνω για την ανάλυση που θα βγάλεις, δε νομιζω να σε ικανοποιεί. Αν εννοείς αντάπτορα DVI to VGA τότε κατα πάσα πιθανότητα δε θα φτάσει ποτέ σήμα στην οθόνη σου. Άρα πας για άλλο μόνιτορ με DVI συνδέσεις.
droperman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ουτε με αυτο γινετεαι κατι? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751907
droperman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ξαναπηγα σημερα στον κοτσοβολο και τελικα η οθονη παρεχει vga καλωδιο και vga εξοδο...Μπορω να την συνδεσω με dvi και με ανταπτορα να κανω κατι στο vga της οθονης?
Poison6 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 εγω έχω την ίδια αλλα την 24.. και την έχω συνδεσει με το καλώδιο αυτό που παραθέτεις πιο πάνω.. dvi στην καρτα γραφικών και hdmi στην οθόνη.. όλα κομπλε!
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αν εννοείς αυτή τότε με το pc σου αν θες να δείς την ανάλυση 1680χ1050 θα πρέπει να τη συνδέσεις με VGA (15-pin D-sub) το οποίο συμφωνα με την HP διαθέτει το monitor. Αν τη συνδέσεις με HDMI η ανάλυση που θα έχεις θα είναι 1280χ720 (720p). Οπότε αν η κάρτα σου έχει VGA είσαι ΟΚ. EDIT : Μόλις είδα οτι λές οτι η κάρτα σου έχει μόνο DVI, άρα πας σε άλλο monitor με DVI υποδοχή, γιατί DVI to VGA ε, δε λέει. για ποιο λογο θα εχει 720p με HDMI????
droperman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Οποτε σιγουρα θα εχω και native αναλυση ετσι?Ή΄ με αντοπτερακι ή με καλωδιο,χωρις κανενα προβλημα εκστος απο τον ηχο στα ηχεια...ΩΡΑΙΑ
droperman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Οποτε σιγουρα θα εχω και native αναλυση ετσι?Ή΄ με αντοπτερακι ή με καλωδιο,χωρις κανενα προβλημα εκστος απο τον ηχο στα ηχεια...ΩΡΑΙΑ Στην οθονη**
droperman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια τελικα την αγορασα τηω οθονη.Την εχω συνδεδεμενη με dvi σε vga οσο να ερθει το καλωδιο..Εxω ενα προβλημα οταν παω να παιξω παλια παιχνιδια που δεν υποστηριζουν wide αναλυση..Mou εμφανιζεται στην οθονη μηνυμα οτι πρεπει να ρυθμησω την οθονη σε 1680*1050 και δεν φευγει αν δεν βαλω καποια wide αναλυση πως θα το κανω να μην βγαινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.