Προς το περιεχόμενο

προβλημα μεταφορας μεγαλων αρχειων σε τοπικο δικτυο

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το προβλημα μου ειναι το εξης....εχω για gateway sto internet to modem-router sagem fast-1500 και πανω του εχω συνδεσει με ethernet 2pc....οταν ειμαι στο internet και ταυτοχρονα προσπαθησω να στειλω μεγαλα αρχεια στο 2 pc,το ρουτερ χανει την ip του και με αποσυνδεει και απο το ιντερνετ....τι μπορει να φταιει??(δεν ειναι θεμα γραμμης σιγουρα γιατι γενικα εχω μια αποσυνδεση την ημερα χοντρικα)

Δημοσ.

Σχεδόν το ίδιο ( κάνει απανωτά restart κατά την διάρκεια μεταφοράς μεγάλων αρχείων ) αντιμετωπίζω κι εγώ με ένα 1540WG σε δίκτυο με 3 PC Ethernet τα δύο με XP PRO και το τρίτο VISTA ULTI μάλιστα έκανα και αναβάθμιση στο firm.. σήμερα !

Δημοσ.
Σχεδόν το ίδιο ( κάνει απανωτά restart κατά την διάρκεια μεταφοράς μεγάλων αρχείων ) αντιμετωπίζω κι εγώ με ένα 1540WG σε δίκτυο με 3 PC Ethernet τα δύο με XP PRO και το τρίτο VISTA ULTI μάλιστα έκανα και αναβάθμιση στο firm.. σήμερα !

Δασκαλε ακομα δεν βρηκες λυση στο προβλημα?.Μην αγχονεσαι,ολο καποιο λυκονι του Insomnia,θα σκασει μυτη,και θα λυσει το προβλημα.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...