Προς το περιεχόμενο

Sharing σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

takistmr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!!!

Εδώ και μέρες προσπαθώ να κάνω διαμοιρασμό ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου στους υπολογιστές ενός workgroup. Ο σκληρός δίσκος (3,5", atapi, 320 GB, 3 partitions σε NTFS) είναι σε θήκη usb 2.0 και συνδεδεμένος σε desktop pc με windows xp prof sp2. Το ίδιο λειτουργικό τρέχει και το άλλο pc του workgroup. Δεν υπάρχουν firwall σε κανένα pc (το firewall των windows έχει απενεργοποιηθεί) και δοκιμάστηκε και με τα antivirus απενεργοποιημένα.

Έκανα όλες τις συνηθισμένες ενέργειες που κάνουμε όταν θέλουμε να διαμοιράσουμε δίσκους ή φακέλους σε workgroup αλλά τίποτα. Μπορώ να βλέπω τους δίσκους αλλά όταν επιχειρώ να τους προσπελάσω μου λέει ότι δεν έχω τα απαραίτητα δικαιώματα (μήνυμα συνημμένης εικόνας).

Δοκίμασα να διαμοιράσω τους δίσκους και από τα δύο pc αλλά είχα ακριβώς την ίδια ανταπόκριση.

Στο μεταξύ, έχω και άλλους δίσκους που μοιράζομαι στο workgroup και το σύστημα δουλεύει άψογα, αλλά αυτοί είναι εσωτερικοί.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

post-9542-12906296024_thumb.png

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν βάζεις τπτ περίεργα permisions στο στις ρυθμίσεις όταν τον βάζεις ως κοινόχρηστο? Για κοίταξε τα.

Και εγώ έχω εξωτερικό κοινόχρηστο αλλά μου τον βλέπουν κανονικά τα άλλα pc. Δεν αλλάζει κάτι με τους εσωτερικούς στις ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...