mikemoisi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μια ερώτηση... όποιος γνωρίζει.... έχω βρεί καμιά 50αριά videoclipάκια και θέλω να τα γράψω σε ένα dvd... με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ (convertx2dvd) μου πιάνει κάθε clip και για άλλη ταινία... (και γίνεται κουραστικό κάθε φορα που τελειώνει ένα τραγούδι να σε γυρνάει στο αρχικό μένού... και να πρέπει να ξαναδιαλέξεις clip...) υπάρχει προγραμματάκι που να ενώνει τα clipάκια έτσι ώστε να είναι μία η ταινία και το κάθε clip να είναι και από ένα κεφάλαιο??? Ευχαριστώ πολύ!!!!
mikemoisi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ... θα το κοιτάξω.... υπάρχει μήπως και τίποτα αλλό???
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 DVD Flick Δημιουργείς ένα νέο Title, πηγαίνεις στις ιδιότητές του όπου ορίζεις "Create chapters on every new video source" και μετά κάνεις add στον ίδιο τίτλο τα video files σου...
johnpap Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω (ή μάλλον είμαι σίγουρος) ότι το convertX έχει επιλογή να κάνει autoplay χωρίς να επιστρέφει πίσω στο κεντρικό μενού κάθε φορά. Ψάξου λίγο με τις ρυθμίσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.