Προς το περιεχόμενο

Τρελή Προσφορά...

panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για τις μνήμες η γνώμη μου είναι να μην ρισκάρεις από ebay γιατι έχω ακούσει για ασυμβατότητες στο συγκεκριμένο μοντέλο. Εγώ έβαλα στο συγκεκριμένο μοντέλο trancend 667 και παίζουν μια χαρα...οπότε αν δεν θες να ρισκάρεις πήγαινε εκεί. 2χ2gb βγαίνουν 94 ευρώ.

Acer 5920g

ΤΕΛΙΚΑ πηρα της μνημες απο το e-shop OCZ OCZ2M8002G 2GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 95.- ευρω τωρα με 4GB παει σαν τον διαβ....

παιζω το Colin Mcrae Dirt και το Call Of Cuty 4 τελεια στα 800*600 kai sta 1024*768 και της υποστηριζει κανονικα της 6400 800Mhz το motherboard οταν της εβαλα ειδα οτι περνει και μια Intel Turbo Memory Card - Flash memory module - 1 GB

oqesmt.jpg

θα βαλω και αυτην και μετα καπια στιγμη αργοτερα και εναν σκληρο στα 7200 και finish....

φιλικα

Αντωνης

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Acer 5920g

ΤΕΛΙΚΑ πηρα της μνημες απο το e-shop OCZ OCZ2M8002G 2GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 95.- ευρω τωρα με 4GB παει σαν τον διαβ....

παιζω το Colin Mcrae Dirt και το Call Of Cuty 4 τελεια στα 800*600 kai sta 1024*768 και της υποστηριζει κανονικα της 6400 800Mhz το motherboard οταν της εβαλα ειδα οτι περνει και μια Intel Turbo Memory Card - Flash memory module - 1 GB

θα βαλω και αυτην και μετα καπια στιγμη αργοτερα και εναν σκληρο στα 7200 και finish....

Ωραιος....το έκανες πύραυλο το μηχάνημα!!! Αν βάλεις και 7200 δίσκο και Intel turbo Memory κοιτάς στα μάτια μέχρι και τα τελευταία Desktops. ;)

Δημοσ.
Για internet και office. Φτηνό...πολύ φτηνό, ποιοτικό και ελαφρύ.

0BB4E2AFA26D8543B734C5B4D02777BE.gif

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=F475B7189369B64099E236C853D898F5&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116

Πολύ καλή η προσφορά αρκεί να υπάρχει....:rolleyes: Απο πληροφορίες φίλου και μετά απο πολύ ψάξιμο στο site εμφανίζει το προϊον εξαντλημένο :fear:

Δημοσ.

Το πρωί το είδα. Υποθέτω θα εντόπησαν κάπου στην αποθήκη τους στην Info-Quest ότι έχουν ξεμείνει 3-4 κομμάτια και ξεστοκάρουν. Να τα έκλεισαν όλα μεχρι το απόγευμα...μπορεί...

όντως εξαντλήθηκε. Δεν αποκλείεται να ήταν απλά ένα κομμάτι τελικά...

Δημοσ.
Το πρωί το είδα. Υποθέτω θα εντόπησαν κάπου στην αποθήκη τους στην Info-Quest ότι έχουν ξεμείνει 3-4 κομμάτια και ξεστοκάρουν. Να τα έκλεισαν όλα μεχρι το απόγευμα...μπορεί...

όντως εξαντλήθηκε. Δεν αποκλείεται να ήταν απλά ένα κομμάτι τελικά...

Και εγώ έτσι το κόβω....1-2 κομμάτια θα είχαν και τα δώσανε να φύγουν!

Δημοσ.
Και εγώ έτσι το κόβω....1-2 κομμάτια θα είχαν και τα δώσανε να φύγουν!

κλασσικο φαινωμενο με την ευκαιια των εκτπωσεων ειναι οτι πρεπει για να κανουμε καμια αγορα σε παλαιωτερο μοντελο;)

Δημοσ.
Το αγόρασα την πέμπτη από το Mall. Το πηρα γιατί πολύ καλή ευκαιρία. Και μετά;

Δούλεψε για 2 ώρες και μετά τα εύτησε. Την επόμενη μέρα το ξαναπήγα στο πλαίσιο και το έστειλαν στο επισκευαστικό κέντρο. Μου είπαν ότι μάλλον φταίει ο σκληρος ή η μητρική. Εγώ προτείνω μακρια από ACER. Ίσως ήμουν και καντέμης. Τι να πω.

Δούλεψε μόνο για 2 ώρες τι να πω. Χτυπάω το κεφάλι μου σήμερα. :shock::shock::shock:

Τελικά μετά από 15 εργάσιμες ημέρες το πήρα πίσω επισκευασμένο. Έλα ντε όμως που μου είχαν εγκατεστημένα τα Vista χωρίς κρυφό recovery partition με αποτέλεσμα αν ποτέ θελήσω να τα ξαναπεράσω να μην μπορώ να κάνω recovery ούτε από DVD αφού δεν έχω ούτε από κρυφό partition αφού δεν υπάρχει. Έχω τσατιστεί γιατί τα δικαιούμαι τα windows αφού τα έχω πληρώσει. Αν τους πάρω τηλέφωνο θα μου στείλουν DVD recovery; Και αν μου πουν όχι, τί να κάνω; υπάρχει κανείς να μου τα γράψει;

Δημοσ.

Οντως θεωρω αδικια αυτο που σου παιξανε με τα Vista αλλα κατα τη γνωμη μου καθε εμποδιο για καλο.

Εγω στο δικο μου Acer το εσβησα επιτηδες γιατι ηθελα να περασω 4 λειτουργικα (WinXP Gold edition SP2 - Vista Ultimate intergrated January 2008 - Ubuntu 7.10 kai Ubuntu 7.04)

και δεν μπορουσα γιατι δε με αφηνε να κανω αλλο primary partition.

Μουφα τα Home αν μπορεις να περασεις Ultimate.

Πρεπει οποσδηποτε να εχεις ΚΑΙ Windows XP στο laptop αν θες τι γνωμη μου

Τα Vista τα εχω αν μου κολλησουν τα ΧΡ να μπορω να κανω backυp τα αρχεια του partition τους .(an και παντα συμβαινει το αναποδο):lol:

Δημοσ.

Ναι, οι πρσοφορές ειναι για κανα 2 ημέρες το πολύ και μετά δεν υπάρχει προσφορά σύμφωνα με την σελίδα. Αν υπάρχουν πουθενα προσφορές να τις καταγράψουμε εδώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...