gega Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 για σας παιδια στα bios μου δεν υπαρχει η ρυθμιση για ταση του chipset και εχω ψαξει παντου στα bios μηπως θα πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις για να εμφανιστει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τi motherboard έχεις? Δεν έχουν όλες οι μητρικές επιλογη για αλαγη τάσης..ούτε εμένα έχει κοίτα δύο μηνύματα πιο κάτω και θα καταλάβεις..Δεν υπάρχει απο όσο ξέρω ρύθμιση.οποτε ούτε overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 τi motherboard έχεις? Δεν έχουν όλες οι μητρικές επιλογη για αλαγη τάσης..ούτε εμένα έχει κοίτα δύο μηνύματα πιο κάτω και θα καταλάβεις..Δεν υπάρχει απο όσο ξέρω ρύθμιση.οποτε ούτε overclock. Η Motherboard την λεω στην υπογραφη μου ειναι η p5k-vm και εχω κανει o/c αλλα οταν εφτασα στα 3,5 ghz ανοιξε το pc φορτωσαν τα windows αλλα μετα εσβησε η οθονη!! σκεφτηκα μηπως θελει ρευμα το chipset αν θελει οτιδηποτε αλλο μπορειτε να μου το πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 μπορειτε να μου πειτε τι θα πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 καλήτερα κατέβα...αστο μέχρι 10% overclock διοτι χωρις παραπάνω ρεύμα στο cpu θα είναι ασταθές το σύστημα σου..βάλε κανένα screen shot απο ρυθμισεις και επιλογες που έχεις στο bios μπας και μπορουμε βοηθήσουμε...α για δοκίμασε να κατεβάσεις τη συχνότητα των ram απο 800 σε 667 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Η μητρική δεν έχει τέτοια επιλογή για το chipset, 3,5GHz για την μητρική σου είναι αρκετά. Το μονό που μπορείς να κανείς είναι να αλλάξεις μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.