phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Άκυρο θα μου πείτε αλλά είμαστε εδώ μια παρέα και δε θυμόμαστε τους κανόνες... Μπας και τους ξέρει κανείς;
kallair Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 λοιπόν λίγο αργά αλλά ας πω. βάζουμε το πακέτο τσιγάρων στην άκρη του τραπεζιού και με το δάχτυλο το πετάμε ψηλά ώστε να κάνει μια στροφή τουλάχιστον και να σκάσει πάνω στο τραπέζι. αν κάτσει πλάγια, γίνεσαι βεζίρης. αν κάτσει όρθιο με το άνοιγμα προς τα πανω, ρίχνεις χαστούκι σε όλους. αν κάτσει πάλι όρθιο με το άνοιγμα προς τα κάτω, τρώς χαστούκι απ΄ολους. αν κάτσει με την ετικέτα να φαίνεται, τρώς χαστούκι από τον βεζίρη. αν η ετικέτα δεν φαίνεται, την γλυτώνεις. αν πέσει το πακέτο 3 φορές από το τραπέζι, τρως χαστούκι απ όλους.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Kαλοοοοο!!! Αλλα μαλλον 1 φορα το παιζεις με την ιδια παρεα. Δυσκολα να ξαναμιλησετε μετα απο τοσο ξυλο...
kallair Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 βασικά το παίζαμε πολύ τα καλοκαίρια όοοταν ήμουν κάπου 16-18. βασικά υπήρχαν και κάτι σαν κατηγορίες (μιας και ήμασταν πολύ μεγάλη παρέα) δεν θα επαιζα εγώ δηλαδή με κάποιον που το χέρι του είναι σαν κουπί. πλάκα είχε όταν έπαιζαν και κοπέλες κ εκεί που λες θα σε βαρεσει σιγανά, σου άστραφε ένα αστροπελέκι κ έμεναν τα δαχτυλίδια στο μάγουλό σου... πολλές φορές επειδή δεν άντεχε άλλο το ένα μάγουλο, τους λέγαμε να βαρέσουν από το άλλο... μιλάμε για τελειωμένες καταστάσης αποχαβλωσης...
aLek0s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Eυχαριστώ βρε φίλε. Και το έψαχνα και εγώ τον τελευταίο καιρό να το θυμηθώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.