stm00192 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον παίδες ο συγκεκριμένος σκληρος τώρα τελευταία αρχισε να μου κανει το εξής: Οταν τον αναβω αργει ΠΑΡΑ πολύ να αναγνωριστεί από τα Windows (5-10 λεπτα) Το παραπάνω συμβαίνει οταν ο σκληρός είναι κρύος! Αμα είναι ζεστος (δλδ σβήσιμο για 1-2 λεπτα και μετα ξανανοιγμα) αναγνωρίζεται κατευθείαν!! Απο την στιγμή που θα αναγνωριστεί και μετα, δουλέυει ρολοι με full ταχυτητες (27-30MB/s) χωρίς να μου δημιουργεί κανενα προβλημα ακόμη και μετά απο 3-4 μερες που παραμένει ανοιχτός! Εχω ήδη αποκλείσει την περιπτωση προβληματικων usb μιας και τον δοκιμασα σε 3 διαφορετικά pc! Ψιλιάζομαι προβληματικό controller του κουτιου και οχι προβλημα με τον σκληρο μιας και δεν κάνει κανενα μα κανενα περιεργο θορυβο και όλα τα προγράματα τον δείχνουν "υγειέστατο" οποτε και σκεφτομαι να τον βγάλω από το κουτι και να τον βάλω ως εσωτερικό στο CASE! Αλλά απότι έχω παρατηρήσει για να βγεί ο σκληρος από το κουτι πρέπει να είναι μεγάλο μανικι με πιθανότητα καταστροφής του κουτιου και χάσιμο της εγγύησης που είναι πολύ κακο σε περίπτωση που δεν φταιει το κουτί αλλά ο σκλήρος! Μηπως να τον παω για RMA?? To RMA του MEDIA MARKT τι λέει?? Το θέμα είναι οτι αμα τον πάω για RMA κατα πάσα πιθανοτητα θα χάσω καμια 200GB δεδομενων τα οποια δεν έχω καπου αλλού να τα βάλω! Οχι οτι και αν τα χάσω θα πεθάνω κιολλας αλλά βαριέμαι να τα ξανακατεβάζω και μην μου πείτε να τα γράψω σε DVD, 50 δισκακια απαιτούν ΠΟΛΥ χρονο τον οποίο δεν έχω! (Τα υπολοιπα 200GB που ήταν και τα σημαντικά τα έκανα Backup )! Για πείτε καμια αποψη για το τι μπορεί να είναι το πρόβλημα και αν μπορείται να σκεφτήτε και καμια αλλη λύση!!! Sorry για το πολύ μεγάλο post!
stm00192 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ενταξη παιδες problem sold, το ρίσκαρα και τον έβγαλα από το κουτί και τον εβαλα μεσα στο pc και τον αναγνωρίζει κανονικότατα!
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 αν καθυστερούσε το ίδιο στα άλλα pc,τότε προφανώς μιλάμε για πρόβλημα δίσκου ή κουτιού,οπότε σαν τί άλλο να προτείνουμε.. Από κουτιά δεν έχω ιδέα,αλλά δεν έχω ακούσει να είναι τόσο μανίκι..Αν παρ' όλ' αυτά το κρίνεις έτσι,τότε το rma ίσως όντως είναι η μόνη "λύση"...όσο για τα δεδομένα,θα έλεγα να τα κάνεις upload σε site όπως το Diino...αλλά είναι πολλά...Άλλη λύση από το να "υποχρεωθείς" κάπου ,ώστε να στα κρατήσουν (κανένας φίλος) δεν βέλπω να υπάρχει... *ποστάραμε μαζί.και με πρόλαβες..τέλος πάντων,καλό ξεμπέρδεμα με το rma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.