zar0g Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Hi Forum Η multirama εβγαλε και νουργια προσφορα για φορητο Οποιος το παρει ας μας γραψει τις εντυπωσεις του η οποιαδηποτε πληροφορια εχει ευχαριστω
pkotzia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 προσωπικα δεν εχω εμπειρια με notebook multirama made. Ειναι αξιοπιστα; αν κατι παει στραβα σου κάνουν αντικατάσταση άμεση; οMULTIRAMA-HQ FORCE FL-G 8300 είχε το καλύτερο γενικο δείκτη στις δοκιμές του pcmagazize 03/2008. Ο δείκτης όμως δεν σχετιζεται με αξιοπιστία του προμηθευτή.
steliosdel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ένας φίλος από Χανιά πήρε ένα multirama made (δεν ξέρω ποιό ακριβώς), το πήγε σπίτι, υπήρξε πρόβλημα και την επόμενη μέρα το πήγε πίσω και του δώσανε καινούριο (ολική αντικατάσταση). Αλλά από ποιότητα μην περιμένεις ό,τι καλύτερο..
argyk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΙΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ... http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=142121
Faidhonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ώπα το φτηνύνανε πολύ το μοντέλο... Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις τον Τ9300. Εγώ μέχρι τώρα έπαιζα μεταξύ του FLG-8300 και του HP 9860ev. Τα 1200 του ΗΡ είναι το περισσότερο που μπορώ να δώσω, μόλις σκοτώσω και το παλιό μου Turbo-X (kαι έρχεται και το MSI Wind που φωνάζει "πάρε με")... Αυτό όμως το μοντέλο είναι πειρασμός! Δίνεις λιγότερα, παίρνεις περισσότερα (στα χαρτιά τουλάχιστον- 'Ντάξει, το ΗΡ είναι και 17ιντσο και έχει 3gig μνήμη ). Μήπως όμως ο 9300άρης επεξεργαστής είναι λίγο overkill, με τα υπόλοιπα specs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.