Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη file.txt μεσω dos

ntenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..

Θελω βα φτιαξω ενα προγραμμα στη 'c' τετοιο που ο χρηστης να μπορει να ανοιξει το αρχειο απο το dos κ να το τροποποιησει παντα μεσω dos,κ να το αποθηκευσει παλι... ξερει κανεις πως μπορει να γινει αυτο??

ευχαριστω..

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να φτιάξεις έναν DOS text editor; ή κάτι άλλο; αν θες DOS editor πάντως που να θυμίζει τον EDIT του MS-DOS ετοιμάσου για αρκετή ταλαιπωρία όσον αφορά την παρουσίαση του κειμένου στην οθόνη, το scrolling των γραμμών πάνω/κάτω δεξιά/αριστερά κτλ, εκτός και να φτιάξεις κάτι πολύ πρωτόγονο σε στυλ EDLIN.

Δημοσ.

εχω ηδη ενα ετοιμο κειμενο το ,οποιο περιέχει καποιους κανονες!!!Το κειμενο αυτο με μια function το διαβαζω κ ξεχωριζω τους κανονες ανα κατηγορια.Τωρα θελω να δωσω τη δυνατοτητα στο χρηστη να προσθεσει η να αφαιρεσει καποιο απο τους κανονες που υπαρχουν στο αρχειο..ειναι λιγο μπερδεμα,ελπιζω να σε βοηθησα...

ευχαριστω

Δημοσ.

Απλώς βάλε τους κανόνες σε μια char* array, παρουσιασέ τους στο χρήστη και κάνε το πρόγραμμα να δέχεται κάποιες εντολές (π.χ. αν ο χρήστης γράψει "delete 5" άλλαξε το αντίστοιχο μέλος της array σε 0 ώστε να ξέρεις πως έχει διαγραφεί η αν γράψει "add rule" γράψε σε ένα καινούριο μέλος της array τον καινούριο κανόνα). Τέλος, γράψε κάθε μέλος της array που δεν έχει διαγραφεί στο αρχείο, πάνω στους παλιούς κανόνες. Ή το πρόβλημα σου είναι κάποιο άλλο;

Δημοσ.
εχω ηδη ενα ετοιμο κειμενο το ,οποιο περιέχει καποιους κανονες!!!Το κειμενο αυτο με μια function το διαβαζω κ ξεχωριζω τους κανονες ανα κατηγορια.Τωρα θελω να δωσω τη δυνατοτητα στο χρηστη να προσθεσει η να αφαιρεσει καποιο απο τους κανονες που υπαρχουν στο αρχειο..ειναι λιγο μπερδεμα,ελπιζω να σε βοηθησα...

ευχαριστω

Νομίζω ότι η σκέψη του Aesmade είναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...