Προς το περιεχόμενο

"Εχει ανανηψει απο σοβαρο σφαλμα"

Evit@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που ολα μια χαρα..ο υπολογιστης κανει μονος του RESTART και οταν ανοιγει εμφανιζεται το μηνυμα "Ο υπολογιστης σας μολις εχει ανανηψει απο σοβαρο σφαλμα.."

Τι να κανω? Ενα αλλο σημαδι δυσλειτουργιας ειναι οτι δεν συνδεεται παντα με το ιντερνετ

αλλες φορες εχει λαθος 797 αλλες 680 κι αλλες απλως μπαινει.

Δεν θελω να ξανακανω φορματ :mad:

εχει Windows XP

Merci!

Δημοσ.

Εμφανιστηκε πριν καμια βδομαδα που προσπαθησα να αντιγραψω ενα dvd αλλα τελικα δεν μπορεσε να το κανει.. δεν του εχω σχεδον τιποτα απο προγραμματα..και πριν 4 μερεσ του προσθεσα Ram. Αλλα κανενα προβλημα εκει την αναγνωρησε..

Με το ιντερνετ δεν ειναι περιεργο αυτο που κανει?

Και τελος η συχνοτητα που το κανει αυτο ειναι αγνωστη, αλλεσ φορεσ μολις τον ανοιξω και αλλεσ μετα απο ωρα

Δημοσ.

δεν ειναι απιθανο να ευθυνεται η ram για τις επανεκκινησεις, δεν αποκλειω το ενδεχομενο να σταματηει να το κανει απο μονο του, μου εχουν τυχει απιστευτα συνεχομενα restart σε παρομοια αλλαγη hardware, στο τελος το Pc αποδεχεται τη νεα πραγματικοτητα

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα μέχρι προσφάτως με τις μνήμες 4Χ512 που έχω, μετά από διαδοχικές αλλαγές μεταξύ τους εντοπίστηκε η προβληματική και πήγε για αντικατάσταση.

Δημοσ.

Εκτός από το θαύμα της ανάνηψης που σου λέει, μήπως κατά τύχη σου δίνει και κάποιον κωδικό για το λάθος που το ανάγκασε να περάσει στο κόσμο των νεκρών (έστω και για λίγο).

Λογικά αυτός ο κωδικός θα σου δώσει μια πολύ καλή ιδέα για το τι φταίει.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου εβγαλε αυτο το μηνυμα, στα εργαλεια δαιχειρησης και στο προγραμμα προβολης συμβαντων στην "προελευση" λεει "system error" , κατηγορια "102" και συμβαν "1003".

Τι φταιει ?

Δημοσ.

...μάλλον για driver issue φαίνεται να πρόκειται.

α)απεγκατάστησε ό,τι driver/πρόγραμμα εγκατέστησες πρόσφατα

β)χρησιμοποίησε το system restore

γ)reinstal windows

yep, i know :

homer-screaming.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...