liolios2857 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια μολλισ πηρα νεο pc με δυο 3870 πανω...αλλα εχω ενα προβλημα... δεν μπορω να τισ κανω crossfire γιατι δεν μου aνoιγει το catalyst.... βοηθηστε γιατι ειναι αμαρτια να χεισ πληρωσει ΔΥΟ και να χεισ ΜΙΑ.... drivers κατευασα τα τελευτεα και το catalist απο το site τισ ati αλλα παλι τιποτα.. με το gpu-z μου διχνει "ati crossfire: disabled(crossfire available)'' εχει κανεισ καμια ιδεα????
revvok Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν σου ανοίγει το catalyst (αν κατάλαβα καλά) μάλλον χρειάζεται το τελευταίο NET Framework
liolios2857 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 το 3,5 κατευασα... το θεμα ειναι πωσ δεν βγαζει σφαλμα... πεταγετε στην οθονη και εξαφανιζετε....
revvok Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε να το επαναγκαταστήσεις ..Αλλά επειδή μάλλον θα το 'χεις κάνει ήδη, δοκίμασε να βάλεις την προηγούμενη έκδοση του catalyst
stm00192 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Αλλος ένα κατακαημενος με crossfire που δεν του ανοιγει το catalyst! Αρε ΑΤΙ με τους Divers σου! Λοιπον, απεγκατάστησε εντελώς τους Drivers της ΑΤΙ και χρησιμοποιησε κατόπιν το DriverSweeper για να εισαι σιγουρος οτι καθαρίστηκαν ολα! Κατοπιν ενημέρωσε τα windows με οτι σου βγάζει και δεν σου βγάζει στο windows update! τέλος περνα τους catalyst 8.1! Με λιγη τύχη και με την βοήθεια του θεού τώρα το CCC θα ανοίξει κανονικά!!! Αν πάλι οχι δοκίμασε να βγάλεις το CCC (προσεχε ΜΟΝΟ το CCC και οχι του Drivers) και να βάλεις το ΑΤΙ tray tool και να ενεργοποιήσεις το crossfire από εκεί! Αν και νομιζω οτι το Tray tools δεν υποστηρίζει ακόμη την 3870!!!
avarikos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Χαιρετώ. Έχ 2 μέρες που πήρα την κάρτα της ATI Radeon HD 3870 x2 και έχω το ίδιο πρόβλημα που είχε και ο φίλος που άνοιξε αυτό το θέμα. Εμφανίζεται για μία στιγμή το Catalyst και μετά εξαφανίζεται, και αυτό συμβαίνει συνέχεια... εμφανίζεται πάλι σε λίγο και μετά ξαναφεύγει... Επειδή δεν αναφέρει κανείς άμα η λύση του stm00192 είναι η σωστή, ξέρει κανένας άμα δουλέυει? Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
avarikos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να προσθέσω ότι έχω εγκαταστήσει τα πάντα από το cd της ATI όπως και το .NET 2.0 που είναι η έκδοση που δίνει η ATI. Επίσεις κατέβασα μία έκδοση του Catalyst ποθ βγήκε χθες από το site της ATI αλλά μου λέει ότι η έκδοση ότι πάω να εγκαταστήσω είναι παλιότερη αυτής που είναι εγκατεστημένης!!!! Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω!!! Κάθε ιδέα δεκτή!
digimyth Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω ένα άλλο θέμα με τους εν λόγω οδηγούς... Είχα μια έκδοση πολύ σταθερή αλλά δε θυμάμαι ποια και επειδή είχα ένα άλλο πρόβλημα που ήταν άσχετο με τους οδηγούς (τελικά) σκέφτηκα να τους αναβαθμίσω μήπως ήταν οι οδηγοί το πρόβλημα. Κατέβασα την τελευταία έκδοση 9.3 αλλά όταν πάω να βάλω ένα παιχνίδι δείχνει μαύρη οθόνη και δε ξέρω τι να κάνω. Νομίζω ότι είναι κάποια ρύθμιση του ATI Catalist. Ξέρει κανείς πως να το ρυθμίσω; Πριν έπαιζε κανονικά. Έχω ATI Radeon 9600/1050 Series σε XP SP2. Αν είναι να βάλω παλαιότερους οδηγούς έχω το 8.12. Ευχαριστώ.
Πέτρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 @digimyth: Σε ΧΡ, οι 8.12 είναι ότι καλύτερο, ειδικά με κάρτα της γενιάς σου. Εκεί μείνε! @avarikos+liolios2857: Η λύση είναι αυτή που σας πρότειναν και παραπάνω. Απεγκαταστήστε, μπείτε σε Safe Mode και καθαρίστε τα πάντα από υπολείμματα (εγώ χρησιμοποιώ το DriverCleanerPro, παλιό αλλά καλό) και μετά αφού επανεκκινήσετε αρχίστε να δοκιμάζετε τα πάντα από 8.12 και δώθε. Κάθε φορά που δε σας λειτουργεί, την ίδια διαδικασία βέβαια. Όσο για το .ΝΕΤ, έχω περάσει για κάθε ενδεχόμενο 1.1, 2.0, 3.0, 3.5 και όλα τα hotfix's τους σε ΧΡ SP3. Κάντε το ίδιο, όσο κι αν δε σας χρειάζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.