Προς το περιεχόμενο

Lupe Fiasco (προσέξτε τον..)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι η 1η φορά που μιλάω στο forum για hip hop καλλιτέχνη... Αξίζει όμως να τον ακούσετε και συγκεκριμένα ένα κομμάτι του που μ΄αρέσει πολύ.

Η όλη φάση ξεκίνησε όταν έβλεπα ένα απ' τα τελευταία επεισόδια του CSI: Miami ως φανατικός της σειράς. Με το που ξεκινάει το επεισόδιο ακούω μια καταπληκτική μουσική στ' αυτιά μου! :-) Τα μπάσα να κάνουν ένα γλυκό και ταυτόχρονα άγριο ήχο... Ακούω στίχο και έτρεξα να βρω ποιό είναι το κομμάτι. Μόνο με τους στίχους το βρήκα είναι η αλήθεια. Το απέκτησα και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας γιατί πιστεύω ότι αξίζει να ακούμε καλή, ωραία μουσική ανεξάρτητα απ' το τι ακούμε ειδικότερα.

Πάντως τα επεισόδια των σειρών CSI (γιατί είναι Las Vegas, New York & Miami) πάντα βάζουν κομμάτια που είναι δύσκολο να τα βρεις και είναι πολύ καλά! Τα περισσότερα σε techno ακούσματα...

the_cool.jpg

Το κομμάτι που αναφέρομαι εγώ είναι:

Lupe Fiasco - Superstar (feat. Matthew Santos)

Υπάρχει στο site να το ακούσετε πλήρως. Περιμένω τις απόψεις σας.

Δημοσ.
btw http://www.tunefind.com/show/CSI:+Miami :P

και ναι ειναι καλο τραγουδι.

Έλα ρε Toufa! Κι ότι έψαχνα για κάτι τέτοι, με διευκολύνει πολύ!

Στεγνό και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Καλά, θέμα γούστου είναι αυτό. Δε λέω, δεν είναι και το κομμάτι της δεκαετίας, αλλά σε ανεβάζει ρε παιδί μου το όλο στυλ του. Δεκτή η κάθε άποψη.

Δημοσ.
Καλά, θέμα γούστου είναι αυτό. Δε λέω, δεν είναι και το κομμάτι της δεκαετίας, αλλά σε ανεβάζει ρε παιδί μου το όλο στυλ του. Δεκτή η κάθε άποψη.

Σίγουρα...

Προσωπικά, δύσκολα πλέον μπορεί ένα τραγούδι σαν μουσική, κυρίως, σύνθεση να με ελκύσει.

Πρωτίστως επειδή η "συνταγή" που επικρατεί είναι:

1.Βρίσκουμε μια προτώτυπη μελωδία(συνήθως μικρού μήκους).

2.Την επαναλαμβάνουμε.

3.Την ξεχειλώνουμε.

4.Προσθέτουμε ένα κοινότοπο(άλλωτε "ψαγμένο") μα και πιασάρικο στίχο.

5.Κάνουμε το mastering.

6.Πουλάμε το cd αφού το προωθήσουμε σε πάσης φύσεως ΜΜΕ και με οποιοδήποτε τρόπο/μέθοδο.

Κάπως έτσι μου κάνει αυτό το κομμάτι αλλά και ο εν λόγω καλλιτέχνης.

Γνωρίζω πως είμαι off-topic και επειδή δεν θέλω να αλλοιώσω το thread, σταματώ εδώ.

Απλά επειδή στο δεύτερό μου post φάνηκα ολίγον τι απότομος, είπα να το τεκμηριώσω κάπως.

Δημοσ.
Γνωρίζω πως είμαι off-topic και επειδή δεν θέλω να αλλοιώσω το thread, σταματώ εδώ.

Απλά επειδή στο δεύτερό μου post φάνηκα ολίγον τι απότομος, είπα να το τεκμηριώσω κάπως.

Έλα μωρέ, μην αγχώνεσαι. Κουβέντα κάνουμε. Άλλωστε δε μιλάμε πλέον για διαχρονικά κομμάτια. Ελάχιστα είναι αυτά. Μη νομίζεις... αν δεν είχε ακουστεί στη σειρά αυτή στην Αμερική, ούτε πρόκειται να γινόταν περισσότερος ντόρος.

Δημοσ.

παει για grammy

Category 27

Best Urban/Alternative Performance

(For solo, duo, group or collaborative performances, with vocals. Singles or Tracks only.)

* Make A Baby

Vikter Duplaix

Track from: Bold And Beautiful

[bBE]

* Thatʼs The Way Of The World

Dwele

Track from: Interpretations: Celebrating The Music Of Earth, Wind & Fire

[stax]

* Daydreamin'

Lupe Fiasco Featuring Jill Scott

Track from: Lupe Fiasco's Food & Liquor

[1st & 15th/Atlantic]

* Fantasy

Meshell Ndegeocello

Track from: Interpretations: Celebrating The Music Of Earth, Wind & Fire

[stax]

* Dream

Alice Smith

Track from: For Lovers, Dreamers & Me

[bBE Records]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...