epimitheas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μου παρουσιάζεται το πρόβλημα ενω έχω δυο Dvd drives και το ένα ειναι και rw να μου αναγνωριζονται και τα δυο σαν cd drives. Εκανα διαγραφη και των δυο απο device manager και επανεκκινηση αλλα τιποτα..
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τα προγράμματα εγγραφής που χρησιμοποιείς λειτουργούν σωστά; Αν ναι, πού το πρόβλημα... ;
epimitheas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τα προγράμματα εγγραφής που χρησιμοποιείς λειτουργούν σωστά; Αν ναι, πού το πρόβλημα... ; Ξεχασα να το πω ότι αυτο είναι η βασική αιτία που ανέφερα το πρόβλημα...
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 η απεγκατάσταση που έκανες,ήταν των συσκευών-ή και των controller; τί λειτουργικό έχεις;(τα service pack του κτλ) τα drive είναι καινούρια; μήπως καινούρια για 'σενα-αλλά μεταχειρισμένα ; αν τα έχεις καιρό,ήταν πάντα "έτσι",ή τώρα προέκυψε πρόβλημα; (δοκίμασε τα αν είναι δυνατόν σε άλλο υπολογιστή) ..και το...ζουμί: δοκίμασε να κάνεις firmware(πας στα site των εταιριών των και ψάχνεις ακριβώς για firmware update..) ...Δεν πολυπίστευα σ' αυτό,σλλά πρόσφατα κάποιος που του το πρότεινα,έλυσε έτσι παρόμοιο πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.