Oberon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ και 3 μήνες έκανα αλλαγή isp, αφού μέσο της αίτητης που έκανα δήλωσα ότι θέλω διακοπή από τον άλλο Isp. Η καινούργια σύνδεση έγινε. αλλά ο παλιός Isp συνεχίζει να μου στέλνει λογαριασμούς. Ήδη έχω πάρει έναν και από τι το κόβω θα 'ρθει και άλλος. Οι 2 τελευταίοι που αναφέρω είναι όταν είχα τον άλλον Isp, oπότε δεν έκανα χρήση του παλιού isp. Αν πληρώσω κάτι στον παλιό isp, θα πλήρωσω τον μήνα που έκανα χρήση. Τι να κάνω; Ενημέρωσα τον καινούργιο isp, αλλά μου είπαν ότι αυτό το κανόνισε το μαγάζι όπου έκανα την αίτηση (γερμανός). Ναι, αλλά γιατί μου στέλνουν λογαριασμούς;
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 παρε τηλ την εταιρεια που στους στελνει και πες του οτι εχω κανει αιτηση αλλου και αν σου πουν τιποτα πες οραια 8ελω να διακοψω απο εσας.ισως ο αλλος provider να μην ενημερωσε ισως το λογιστηριο να μην ενημερω8ηκε διαφορα τετοια.οποτε κανε εσυ την διακοπη.εκτος αν πληρωνεις για τους μηνες που την χρησιμοποιησες η εκτος αν ηταν υποχρεωτικο για 12 μηνες πχ.
Oberon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Έγινε ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους και τα βρήκαμε. Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.