Προς το περιεχόμενο

Πλυσιμο μηχανης αυτοκινητου με ατμο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε κανενα τετοιο πλυντηριο στην Αττικη ????Αν ειναι και κινητο ακομα καλυτερα...

Βρηκα αυτο αλλα μαλον ειναι μονο για Θεσσαλονικη

http://www.steamjet.gr/solutions-parking.html

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν πατήσεις την επικοινωνία στο site που δίνεις θα δείς ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συνεργείο και στην Αθήνα που είναι το παρακάτω :

ΑΘΗΝΑ

Αγ. Βαρβάρας 4, Αργυρούπολη

Τηλ: 210 9637 227 -228 -229

Fax: 210 9637 277

email: [email protected]

Δημοσ.
Αν πατήσεις την επικοινωνία στο site που δίνεις θα δείς ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συνεργείο και στην Αθήνα που είναι το παρακάτω :

ΑΘΗΝΑ

Fax: 210 9637 277

email: [email protected]

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλό θα είναι να μην πλένεις την μηχανή.

Και αν το κάνεις αυτό η μηχανή να είναι κρύα και να πλένεται με ζεστό νερό/ατμό για να εξατμίζεται σχετικά γρήγορα και για το στέγνωμα να χρησιμοποιείται αέρας υπο πίεση ο οποίος θα απωθεί ουσιαστικά το νερό στα σημεία που έχει κάτσει.

Επίσης υπάρχουν ελάχιστα καταστήματα που κάνουν βιολογικό καθαρισμό σε όλο το αυτοκίνητο μέσα-έξω-πάνω-κάτω(παντού!!!) αλλά το κόστος είναι υπερβολικό.

Και είναι υπερβολικό γιατί αφενός μεν το αμάξι σου μετά είναι "σαν" καινούριο και αφετέρου δε η όλη διαδικασία είναι 1000% ασφαλής για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σου(βλ. κάτω από το καπώ).

Δημοσ.
Mήπως ξέρεις ποιο είναι ενδεικτικά το κόστος αυτό ???

Πηρα τηλ στο

ΑΘΗΝΑ

Αυτοι εχουν τα μηχανηματα ατμου και μου εδωσαν ενα τηλ απο συνεργατη τους που εχει κινητο πλυντηριο και για απλο πλυσιμο και για μηχανη με ατμο.

Το κοστος ειναι προσιτοτατο.

15 ευρω για μηχανη κια 17 ευρω για το κλασικο μεσα - εξω.

Ρωτησα για τυχον κινδυνους απο την θερμοκρασια του ατμου και μου ειπε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος.

Οποιος θελει το τηλ με pm.

Δημοσ.
Καλό θα είναι να μην πλένεις την μηχανή.

Εγώ είχα βρεί αυτό στο lifehacker

There are several reasons to wash your engine at least every year or two. A clean engine will run cooler than a dirty one. You'll be more apt to tackle routine belt and hose checks and the like if you know you won't get covered with grime every time you do so. A clean engine will also make it much easier to spot leaks and to service components.

Δεν ξέρω τι ισχύει απλά το αναφέρω. Εγώ δεν έχω πλύνει τη μηχανή στο punto μου και ας εκλεισα τριετια γιατί δεν ξέρω τι παίζει...:X Μόνο σκόνη έχει, ούτε λάσπες, ούτε γράσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...