ntaryl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα Παιδια Ειμαστε μια παρεα η οποια εχει φτιαξει ενα ασυρματο δικτυο .Ξεκινησαμε στην αρχη μονο για παιχνιδια αλλα τωρα σκεφτηκαμε να παρεχουμε και προσβαση στο internet (καποια KB ).Σκεφτομαστε να υπαρχει και η επιλογη Donation !Ξερει κανεις αν υπαρχει προβλημα με αυτο ? ευχαριστω πολυ και καλο απογευμα
polidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Kατ αρχην αυτο το "σκεφτηκαμε να παρεχουμε και προσβαση στο internet " δεν το πιασα. Τι ακριβως παρεχεις? Και κατα δευτερον ο καθενας και οποιος γουσταρι βαζει Donation. Το ζητουμενο ειναι τι του δινεις τον αλλον ωστε να σου δωσει φρακγα.
21century Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ΓΙατί δεν εντάσσεστε στο http://www.awmn.net το οποίο λειτουργέι σε όλη την Αττική και μπορείτε να παίζετε άνετα παιχνίδια?
ntaryl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Καλο απογευμα Φιλε μου το Δικτυο βρισκεται σε νησι δεν ειναι στην αθηνα . Φτιαχτηκε με σκεπτικο να ειμαι μονο για παιχνιδια .Βεβαια η εμβελει του ειναι αρκετα μεγαλη και επειδη πολλοι ρωταγανε για το αν παρεχει internet αποφασισαμε να παρεχουμε καποια ΚΒ στον καθενα . Η απορια μου ειναι αν υπαρχει Donation υπαρχει καποιο οικονομικο κωλυμα.Διωκεται απο τον νομο ? ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.