alkisgti Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τ εκανα απο δω τ εκανα απο κει στ τελος εγινε μονο τ δ ξερω πως!απλα παρατηρησα οτι δ εχει .avi format!υπαρχει καποιο προγραμμα που να ενσωματωνει υποτιτλους αλλα να βγεζει και .avi format? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Τ εκανα απο δω τ εκανα απο κει στ τελος εγινε μονο τ δ ξερω πως!απλα παρατηρησα οτι δ εχει .avi format!υπαρχει καποιο προγραμμα που να ενσωματωνει υποτιτλους αλλα να βγεζει και .avi format? Vlc λέμε! Αυτό χρησιμοποιώ εγώ, plus είναι free, plus δεν χρειάζεται ν αλλάξεις encoding για ελληνικούς υπότιτλους, plus μια χαρά παίζει avi κ με ενσωματωμενους κ ξεχωριστούς υποτιτλους. Τώρα για να εσνωματωνει.. Θα σε γελασω. Αλλά το vlc δεν το αλλάζω. ( έκανα και ρίμα. ) Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Vlc λέμε! Αυτό χρησιμοποιώ εγώ, plus είναι free, plus δεν χρειάζεται ν αλλάξεις encoding για ελληνικούς υπότιτλους, plus μια χαρά παίζει avi κ με ενσωματωμενους κ ξεχωριστούς υποτιτλους. Τώρα για να εσνωματωνει.. Θα σε γελασω. Αλλά το vlc δεν το αλλάζω. ( έκανα και ρίμα. ) Sent from my iPhone using Insomnia.app Οχι οχι!δ με καταλαβες!το vlc και γω το εχω!θελω απλα ενα προγραμμα που να ενσωματωνει τους υποτιτλους αλλα να το βγαζει παλι σε .avi και οχι σε .mov και διαφορα αλλα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.