Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για ενσωμάτωση υπότιτλων?

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
και για υποτιτλους σε .srt τι κανουμε?

βαλε τους υποτιτλους... επελεξε το greek encording iso 8859-7 απο settings και πατα στο render και θα σου τα βγαλει ελληνικα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Ωραίο το submerge αλλά... γιατί το κάνει export σε mov το αρχείο; Δεν γίνεται να το σώσω ως avi?

File > Export

και στο βγάζει σε διάφορα είδη video αρχείων. ;)

αχα... ούτε που μου πέρασε απ'το μυαλό :lol: thanx

edit. Άκυρο ενώ όταν το σώζω με το save to disk το σώζει κανονικά (έστω και στο .mov) όταν το κάνω export μου βγάζει error...

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα! Χριστός Ανέστη! Θέλω ένα πρόγραμμα για MAC που να μετατρέπει διαφόρους τύπους video για το iPhone αλλά να μπορεί να διαβάσει-ενσωματώσει και υπότιτλους srt.

• Super Moderators
Καλησπέρα! Χριστός Ανέστη! Θέλω ένα πρόγραμμα για MAC που να μετατρέπει διαφόρους τύπους video για το iPhone αλλά να μπορεί να διαβάσει-ενσωματώσει και υπότιτλους srt.

Λέγεται Submerge και είναι υπέροχο. :-)

Σφέρα απάντηση! Σε ευχαριστώ πολύ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:37 ----------

Τώρα μπόρεσα να δοκιμάσω το Submerge αλλά δεν δέχεται avi. Κανένα πρόγραμμα ποθ να δέχεται avi και srt?

ΑΚΥΡΟ λάθος δικό μου

Ένα επιπλέον στοιχείο που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και συμπεριλαμβάνεται από την έκδοση 1.5 του submerge και μετέπειτα, είναι ο εξελληνισμός του περιβάλλοντος της εφαρμογής.

Αυτό οφείλεται φυσικά σε έναν Έλληνα (ακόμα), τον Ευριπίδη Αργυρόπουλο, που προσέφερε τη βοήθειά του στους προγραμματιστές της Bitfield.

πηγη:wewantapplegreece

Άδικα χάρηκα τελικά. Έχω μια ταινία DIvX και ενω την ανοίγει το Submerge δείχνει μάυρο όταν παίζει όπως κάνει αντίστοιχα και ο QT. Λογικά επειδή είναι DivX ή κάτι άλλο σε AVI πάντα που δεν αναγνωρίζει. Τι να κάνω? Ενοείται ότι δεν μου κάνει export παρά κολάει...

EDIT: Πέρασα το DivX και τώρα όλα ok! I love Mac!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ----------

Πολύ ωραίο πρόγραμμα αλλά πολύ αργό στο convert. Σχεδόν σε real time. Να κάνει πιο γρήγορα convert γίνεται? Αν όχι άλλο πρόγραμμα γρηγορότερο?

Άδικα χάρηκα τελικά. Έχω μια ταινία DIvX και ενω την ανοίγει το Submerge δείχνει μάυρο όταν παίζει όπως κάνει αντίστοιχα και ο QT. Λογικά επειδή είναι DivX ή κάτι άλλο σε AVI πάντα που δεν αναγνωρίζει. Τι να κάνω? Ενοείται ότι δεν μου κάνει export παρά κολάει...

EDIT: Πέρασα το DivX και τώρα όλα ok! I love Mac!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ----------

Πολύ ωραίο πρόγραμμα αλλά πολύ αργό στο convert. Σχεδόν σε real time. Να κάνει πιο γρήγορα convert γίνεται? Αν όχι άλλο πρόγραμμα γρηγορότερο?

Δοκίμασε το VisualHub

• Super Moderators
[...]

[/color]Πολύ ωραίο πρόγραμμα αλλά πολύ αργό στο convert. Σχεδόν σε real time. Να κάνει πιο γρήγορα convert γίνεται? Αν όχι άλλο πρόγραμμα γρηγορότερο?

Tο μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις κάποιο πρόσθετο hardware για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

Προσωπικά έχω το elgato turbo.264, πραγματικά δραματική διαφορά.

Tώρα έχει βγει η νέα έκδοση, το turbo.264 HD.

• 11 μήνες μετά...

Καλησπρα στ παρεα!μετα απο αρκετο ψαξημο για το γιατι μου βγαζει τους υποτιτλους με οτι χαρακτηρα ναναι προσεξα οτι αν κατεβασω υποτιτλους και τ τρεξω σε qt με perian παντα παιζουν μια χαρα.αν ομως τους βαλω στο submerge η το isubtitle μου βγαινουν οπως ναναι!μπορει καποιος να βοηθεισει γιατι συμβαινει αυτο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...