disqualified Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Mερικές φορές μου αρέσει αυτή η αίσθηση αν είναι βράδυ κ εποχή άνοιξη ή καλοκαίρι χωρίς κάυσωνα.Σε πιάνει μια αίσθηση ηρεμίας...Γιατί άραγε εκείνες τις στιγμές είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κ με πολύ καθαρό μυαλό? Μήπως επειδή δεν έχουμε τις 1000δες συχνότητες να μας τα ζαλίζουν? Και αν θέλετε να δείτε πόσο αποπροσανατολιστικές είναι ακόμα κ οι χαμηλές συχνότητες παρατηρήστε τον "υπέρηχο" που βγάζουν τα πηνία μιας συμβατικής τηλεόρασης με κλειστό τον ήχο.Έχετε σταθεί πότε ακόμα και με την πλάτη γυρισμένη σε ένα πολυκατάστημα που έχει τοίχο γεμάτο οθόνες που λειτουργούν στο Mute?Aισθάνεστε άνετα? νομιζω οτι αυτη την αισθηση την εχεις στο μυαλο σου επειδη δεν σκεφτεσαι ουτε τι θα δεις στην τηλεοραση ή που θα σερφαρεις και επισης δεν υπαρχει κανενας θορυβος απο οποιαδηποτε συσκευη ή κατι αλλο που θα σου αποσπασει την προσοχη. Απλα αραζεις και αφηνεσαι στις σκεψεις σου, την ιδια διαυγεια εχεις και πριν λιγο σε παρει ο υπνος καθως εκεινη τη στιγμη υπαρχει η περιπτωση να βρεις λυση για οποιοδηποτε προβλημα σε απασχολει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 De@th LOrd έχεις δίκιο φυσικά και θα ήταν καλύτερες οι ζωές μας χωρίς όλα αυτά τα διαόλια αλλά πρακτικά στο 2008 που είμαστε δεν γίνεται!Για φαντάσου πόσοι θα χάσουν τις δουλειές τους...ένα απλό παράδειγμα που ίσως δε σου πέρασε απ' το μυαλό. Επίσης υπάρχουν και ιατρικές εξετάσεις όπως μια ακτινογραφία που ακόμα και 'κει ο οργανισμός μας είναι ευάλωτος από τις ακτινοβολίες που εκμπέμπουν τα μηχανήματα.Μετά σου λένε γιατί πέθανε ο 50άρης από καρκίνο!Τέλος πάντων όλα είναι ένας φαύλος κύκλος, δεν είναι μόνο 1 που πρέπει (αν και δε μπορούμε) να διορθώσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doom Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 θα έχει πλάκα να ακούσουμε τις αστείες δικαιολογίες των cosmote vodafone & wind. Παράνομες κεραίες και ακτινοβολία με "δέσμευση τιμής" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 θα έχει πλάκα να ακούσουμε τις αστείες δικαιολογίες των cosmote vodafone & wind. Παράνομες κεραίες και ακτινοβολία με "δέσμευση τιμής" Tι εννοείς? Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι ο καλύτερος τρόπος για να μιλάς στο κινητό, ώστε να μειώσεις την έκθεση στην ακτινοβολία, είναι με bluetooth handsfree και την τηλεφωνική συσκευή 1 μέτρο μακρυά!!!! Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες... Είναι πάντα προτιμότερο να μιλάμε στο κινητό όσο λιγότερο γίνεται. Hands free o καλύτερος τρόπος. Μηδενική ακτινοβολία στο αυτί και το κινητό μακρυά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Tι εννοείς? Μηδενική ακτινοβολία στο αυτί .... Και το κινητό στην τσέπη του πέτου,στην ζώνη η στο χέρι δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση 15 εκ. μακριά από το σώμα..Ξέρετε δεν είναι μόνο το κεφάλι σημαντικό στο να είμαστε υγειής και όλοι οι ιστοί προσβάλλονται αθροιστικά από την ακτινοβολία.Το θέμα είναι η χρήση με ΜΕΤΡΟ.Kαι όχι να χανόμαστε στο πρόγραμμα TAΔΕphone 800 επειδή μιλάμε "τζάμπα".Χρησιμοποιούμε το κιν. τηλέφωνο μόνο όταν είναι ΑΝΑΓΚΗ δηλ. για την δουλεία που εφευρέθηκε κ όχι για ψίλου πήδημα.Αλλά επειδή στον χώρο παίζουν πολυεθνικές και trillions δεν πρόκειται να δούμε σοβαρή αντιμετώπιση για τα επόμενα 10-13 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Εαν εννοείς την κεραία πυλώνα της κινητής αυτό ισχύει αν είσαι σε ακτίνα λίγων μέτρων γύρω της....Η πιο επικίνδυνη ακτινοβολία προέρχεται από κινητά τηλέφωνα που έχουν πολύ χαμηλό σήμα, και βρίσκονται σε κλήση....Πολύ σύνηθες σκηνικό να βλέπουμε κάποιον να μην έχει σήμα και να ζορίζεται να μιλήσει. Αλλά για να κατανοήσετε για ΠΟΣΟ ηλίθιους μας έχουν αναφέρουν ΜΟΝΟ τα κινητά... 'Εχουμε κ λέμε λοιπόν. Συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά κ συχνα: -Τηλεόραση (οποισδήποτε τεχνολογίας) -Υπολογιστές με ανοιχτά κουτιά ( HIT ME WITH 3GHz in my FACE plz) -Oθόνες (πάλι οποιασδήποτε τεχνολογίας με τις crt λίγο ποιο επικίνδυνες αν κάθεσε σε απόσταση 5 cm από αυτές) -Επιτραπέζια Ραδιορολόγια-Ξυπνητήρια των 220v -Φορτιστές μπαταριών -Απορροφητήρας κουζίνας -Φούρνος μικροκυμάτων(ειδικά με κάτι φθηνούς που κυκλοφορούν τελευταία έχουν τέτοιες διαρροές μικροκυμάτων που αν μπορούσαμε να τις δούμε με γυμνό μάτι θα τρομάζαμε,Η δοκιμή της λάμπας φθορίου αρκεί για να το δούμε) -Οποιδήποτε είδος τροφοτικού ή μετασχηματιστή που έχουμε στο σπίτι. -Τα ασύρματα τηλέφωνα DECT(Απορώ πως συνεχίζουν να είναι στην παραγωγή.H βάση τους εκπέμπει μονίμως με ισχύ 4-5 κινητών σε ομιλία κι ας είναι σε αναμονή). -Καλώδια υψηλής τάσης Και πολλά άλλα όπως ηλεκτρικές σκούπες,σεσουαρ κτλ... Ζούμε ΜΕΣΑ σε ένα νέφος μαγνητικών πεδίων και αυτό ΔΕΝ γίνεται να αλλάξει... Ρε φιλε πραγματικα θα σκισουμε τα πτυχια μας με αυτα που λες.Καταρχην πρεπει να εχεις υποψην σου το ειδος τις ακτινοβολιας την ισχη κτλ.Μην λες τωρα οτι τα ασυρματα τηλεφωνα εχουν ισχη οσο 3 κινητα.Επειδη εχω κανει μετρηση σε dect στη σχολη θα σου πω οτι το πολυ 30mW Οταν το κινητο που εχεις τυχον πολλες φορες πιανει και τα 1500-1700mW.Σταματηστε πλεον τις ερμηνειες μεσω νετ.Και οσο και να σου φεναιτε παραξενο σε πολελς μετρησει που εχουν γινει για το ποσο φορτωμενη ειναι η ατμοσφαιρα ακομα και στην αθηνα τα πραγματα ειναι πολυ πολυ κατω αοπ τα ορια. Μην γνικευετε και μην λετε ασυναρτησιες φιλε μου για να ΕΚΠΕΜΨΕΙ κατι πρεπει να συνυπαρχουν διαφορα πραγματα.Μελετησε μικροκυματικη και γενικα θεωρια για κυματοοδηγους κτλ.Ειναι επικυνδυνα αλλα αφηστε τους ειδικους να αποφανθουν.Και επισης για τα bluetooth τα καινουρια ειναι mexri ta 5mW οποτε ειναι εξαιρετικα καλυτερα απο το να μιλας με ενα handfree ενσυρματο στα 20-30 εκ και αλλο με ενα bluetotth handfree στα 6 μετρα.Συνελθετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 1 θα σας πω μόνο: Έχετε αναλογιστεί ποτέ γιατί μέσα στις σύραγγες του μετρό έχετε σήμα καμπάνα??? Είναι τίγκα στις κεραίες. Και δεν φάνει μόνο αυτό αλλά είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να εγκλωβίζουν την ενέργεια. Οπότε γίνεται ένας "φούρνος" ακτινοβολίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δεν χρησιμοποιω το μετρο, αλλά οσες φορες το εχω παρει στο παρελθον δεν εχω σημα στις συραγγες... Μηπως εννοεις στις πλατφορμες που περιμένεις? Εκτος αν βαλανε κεραιες εδω και 7-8 μηνες που έχω να μπω. 1 θα σας πω μόνο:Έχετε αναλογιστεί ποτέ γιατί μέσα στις σύραγγες του μετρό έχετε σήμα καμπάνα??? Είναι τίγκα στις κεραίες. Και δεν φάνει μόνο αυτό αλλά είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να εγκλωβίζουν την ενέργεια. Οπότε γίνεται ένας "φούρνος" ακτινοβολίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε φιλε πραγματικα θα σκισουμε τα πτυχια μας με αυτα που λες.Καταρχην πρεπει να εχεις υποψην σου το ειδος τις ακτινοβολιας την ισχη κτλ.Μην λες τωρα οτι τα ασυρματα τηλεφωνα εχουν ισχη οσο 3 κινητα.Επειδη εχω κανει μετρηση σε dect στη σχολη θα σου πω οτι το πολυ 30mW Οταν το κινητο που εχεις τυχον πολλες φορες πιανει και τα 1500-1700mW.Σταματηστε πλεον τις ερμηνειες μεσω νετ.Και οσο και να σου φεναιτε παραξενο σε πολελς μετρησει που εχουν γινει για το ποσο φορτωμενη ειναι η ατμοσφαιρα ακομα και στην αθηνα τα πραγματα ειναι πολυ πολυ κατω αοπ τα ορια.Μην γνικευετε και μην λετε ασυναρτησιες φιλε μου για να ΕΚΠΕΜΨΕΙ κατι πρεπει να συνυπαρχουν διαφορα πραγματα.Μελετησε μικροκυματικη και γενικα θεωρια για κυματοοδηγους κτλ.Ειναι επικυνδυνα αλλα αφηστε τους ειδικους να αποφανθουν.Και επισης για τα bluetooth τα καινουρια ειναι mexri ta 5mW οποτε ειναι εξαιρετικα καλυτερα απο το να μιλας με ενα handfree ενσυρματο στα 20-30 εκ και αλλο με ενα bluetotth handfree στα 6 μετρα.Συνελθετε Τις μετρήσεις σε ποιό μέρος της Αθήνας τις κάνατε?Όσο για το DECT σε μελέτη του EMΠ το διάβασα.Τώρα αν ήταν παραποιημένη εγώ δεν φταιώ.Και κάτι άλλο.Μιλάς συχνά 6 μέτρα μακριά από το κινητό σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως, χθες έλαβα την έρευνα σε μορφή PDF από έναν φίλο, την ξεφύλλησα λίγο (που κουράγιο να την διαβάσεις ολόκληρη) , ουσιαστικά όμως δεν λέει κάτι καινούργιο, άλλωστε όπως και οι ίδιοι παραδέχονται στην σελίδα 15 τα ευρήματα που αφορούν τους εγκεφαλικούς όγκους & ακουστικούς καρκίνους πρόκειται για "(a meta-analysis of studies)" των αποτελεσμάτων άλλων ερευνών -τώρα πόσο ορθό είναι να παίρνεις όλες τις έρευνες και να τις μετά-αναλύεις δεν ξέρω (αλλά μεταξύ μας δεν με καλύπτει -θα προτιμούσα να είχαν κάνει οι ίδιοι μια δικιά τους επ' αυτό). Τώρα αν αυτά που ισχυρίζονται ισχύουν, τότε παιδία λυπάμε αλλά όλοι είμαστε καταδικασμένοι και θέμα χρόνου το πότε θα νοσήσουμε. Ως τότε όμως προσοχή. Απλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8toy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 :-)Παιδιά! Hello there! Δεν υπάρχει λόγος να πιανόμαστε με το παραμικρό για οποιδήποτε ζήτημα! Θα πώ το εξής..Εγώ είμαι μια απλή κοινωνιολόγος και επέλεξα να συμμετέχω σ'αυτό το forum για να διαβάσω τις απόψεις όλων εσάς που ασχολείστε είτε απο hobby είτε επαγγελματικά με τεχνολογικά ζητήματα...και αυτο καθαρά απο ενδιαφέρον... Μ'αρέσει που ο καθένας απο εσάς εκφέρει διαφορετική άποψη..είναι καλό να υπάρχει ποικιλία απόψεων..αυτό βοηθάει όλους μας ν'άναπτύξουμε κριτικό πνεύμα.. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζόμαστε με την γνώμη οποιουδήποτε.. Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, έχω ακούσει 2 αντίθετες απόψεις, οι οποίες είναι εξίσου ισάξιες και αυτό με προβληματίζει αρκετά. Η έρευνα που έκανα απευθυνόταν καθαρά σε ανθρώπους (φοιτητές, επαγγελματίες και επιστήμονες) του τεχνικού,τεχνολογικού τομέα, καθώς επίσης και φυσικούς. Τα αποτελέσματα κατ'εμέ ήταν αποκαρδιωτικά διότι το 50% έκανε λόγο για ασήμαντα ποσοστά εκπομπής ακτινοβολίας, που δεν επιφέρουν άμεσα αλλά ούτε και μελλοντικά, αλλοίωση εγκεφαλικών κυττάρων, εκτός από ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που έχουν εκ γεννετής την τάση αυτή και κατ'επέκταση την πρόλκηση καρκίνου. Η ερώτηση που ακολούθησε φυσικά είναι πώς μπορώ να γνωρίζω αν είμαι επιρεπής εκ γεννετής σε τέτοιες καταστάσεις..και οι απαντήσεις που έλαβα ήταν πότε ένα χαμόγελο..πότε εξιδεικευμένες επεξηγήσεις όπου ''δεν καταλάβαινα Χριστό''..πότε μου ζητούσαν νάπευθυνθώ σε βιολόγους για παραπάνω λεπτομέρειες..και άλλοι πάλι μου έλεγαν να κοιτάξω το γενεαλογικό μου δέντρο..(αυτό μου θυμίζει λίγο τ'άντισυλληπτικά, όπου πάς στο γυναικολόγο και ρωτάς: Γιατρέ να πάρω τα χάπια ή θα πάθω καρκίνο στα 40? και απαντάει ο γιατρός: Η μάνα σου έχει καρκίνο; Η γιαγιά σου έχει καρκίνο; Αμα δεν έχουν, πάρ΄τα!) Όσο για το υπόλοιπο 50% των ερωτηθέντων ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί ως προς τις συνέπειες..έκαναν εκτενέστερη αναφορά σε προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν απο τη συνεχή χρήση των κινητών.. Οστόσο όλοι ήταν υπέρ του μέτρου και της σωστής χρήσης κάθε συσκευής.. Δεν γνωρίζω απο φορτιστές μπαταριών, καλώδια υψηλής τάσης, φούρνους μικροκυμάτων ή απορροφητήρες... Μ' αρέσει όμως να ερευνώ...και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ''τερατάκι'' της παγκόσμιας οικονομίας και αγοράς, έχει εισβάλει για τα καλά στο ''χωριό'' μας...άρα...μάλλον το ''τερατάκι'' είναι αυτο που, κατ'αρχήν, αλλοιώνει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα.... Φιλιά σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα