zxcv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια εχω ενα glofiish x500+ , γνωριζεται αν υπαρχει δυνατοτητα να το συνδεσω με καποια οθονη ωστε να βλεπω το destinator στην οθονη? ευχαριστω
athanaso77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δύσκολο γιατί χρειάζεσαι συσκευή με TV-OUT που το ETEN σου δεν έχει.
stauros772000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 xmmmmm. ....νομιζω η σονυ ειχε κυκλοφορησει καποτε μια συσκευουλα μπλουτουθ,η οποια ειχε εξοδο για τελεορα....συνδεεις το κντ σου με αυτην την συσκευουλα μεσω μπλουτουθ,και απο εκει με την εξοδο tvout στην tv τωρα ειδα οτι το αρχικο ποστ ητο του 2006...αθανασιε με παρεσυρες....το ινφο ας μεινει....
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Κάπου έχω δει ένα ανταπτορα σε sd κάρτα να μπαίνει και να σου βγάζει tv out , αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις το destinatorστην μνήμη του PPC.
ibiza_fr Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Κάπου έχω δει ένα ανταπτορα σε sd κάρτα να μπαίνει και να σου βγάζει tv out , αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις το destinatorστην μνήμη του PPC. αυτο προυποθετει το pda να εχει θυρα SD I/O και οχι απλη SD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.