Προς το περιεχόμενο

3.90M33 Universal Easy Installer

koutsou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αξιζει σου κανει update στο λογισμικο τα πιο καινουρια παιχνιδια θελουν πιο νεο λογισμικο για να παιξουν μπορεις να περασεις πιο ευκολα τα games σε μορφη iso υποστηριζει διαφορες εφαρμογες απλα πρωτα πρεπει να πας σε 3.52m33

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγνώμη που ρωτάω και εδώ αλλα έχω το εξής πρόβλημα!Όταν βάζω για να γίνει η διαδικασία μου βγάζει unpacking... done

please wait... και μένει έτσι για πάρα πολλες ώρες!Έχω την custom 3.52 m33-3 αλλα δεν ξέρω τι παίζει!Μήπως πρέπει να βάλω κανα kernel add on?

Αυτή τη διαδικασιά την εχω ακολόυθήσει και με το δικό σου easy installer και με άλλους που κυκλοφορούν αλλά και χειροκίνητα!Οποιος ξέρει θα με βοηθήσει αφάνταστα,ευχαριστώ!

Μπες μέσα στο μενού του Μ33 κρατώντας πατημένα τα trigger buttons κατά το άνοιγμα του psp και στο configuration άλλαξε το kernel mode σε 3.52 από 1.5.

Δημοσ.
Μπες μέσα στο μενού του Μ33 κρατώντας πατημένα τα trigger buttons κατά το άνοιγμα του psp και στο configuration άλλαξε το kernel mode σε 3.52 από 1.5.

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!Cheers!!!!

Δημοσ.

για το 3.52 m33 πρέπει να έχω folder στο PSP \psp\game352\ ? ? είχα την τελευταία έκδοση του psptube στο \psp\game340\ αλλά τώρα με το upgrade που πρέπει να πάει ;;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν το έχουμε στη μπρίζα όταν κάνουμε το update χρειάζεται να είναι >75%?

Τώρα ας πούμε έχω το psp και περιμένει με 2% μπαταρία αλλα στη μπρίζα...

edit: Μόλις χρησιμοποίησα το installer και στο 92% μου έβγαλε ένα υπέροχο fail.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, ξέρω σίγουρα οτι μόλις απέκτησα πάλι ένα τούβλο... >:|

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
tha ithela na rotiso sxetika me to psp slim , mono me to programma auto xoris pandora battery ginete anavathmisi?

Όχι φίλε μου, αυτό είναι για να κάνεις update στα psp που ήδη έχουν custom firmware.

Δημοσ.
edit: Μόλις χρησιμοποίησα το installer και στο 92% μου έβγαλε ένα υπέροχο fail.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, ξέρω σίγουρα οτι μόλις απέκτησα πάλι ένα τούβλο... >:|

Δεν είναι παράξενο, μπορεί να μπρικάρει ένα psp ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ακόμα και όταν κάνεις update με official sony firmware!

Δημοσ.
Δεν είναι παράξενο, μπορεί να μπρικάρει ένα psp ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ακόμα και όταν κάνεις update με official sony firmware!

Καλησπερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με το psp μου που ειναι τουβλο.

1)Γινεται να το φτιαξω χρησιμοποιωντας εναν αναγνωστη καρτων για την mms?

2)Τα συμπτωματα ειναι

1)Δεν αναβει η οθονη ενω ειναι αναμενο το λαμπακι λειτουργειας ενω μετα απο λιγο σβηνει κι αυτο.

2)οταν βαζω την προυπαρχουσα mms και την πανδορα δεν βγαινει κανενα μενου ενω

διαβαζει την καρτα μνμης.

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Ναι φίλε μου γίνεται! Υπάρχει και ελληνικός οδηγός.

Στο pspemulation.pspuae.com!

Είναι απλή η διαδικασία.

Δημοσ.
Ναι φίλε μου γίνεται! Υπάρχει και ελληνικός οδηγός.

Στο pspemulation.pspuae.com!

Είναι απλή η διαδικασία.[/QUOTΕ]

Απο αυτα που σου λεω,το βρισκεις πως ειναι μπρικαρισμενο ή θελει απλα σερβις?

EDIT

θελω να μου δωσεις το λινκ για να μπω στο φορουμ

thanks για την πληροφορια! :-D

• 4 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας.εχω κανει αναβαθμιση στο psp σε 3.90 οταν παω να φορτωσω το πανδορα η να κανω αναβαθμιση σε Μ33-2 μου λεει.

the game could not be started.(80020148).

τι γινεται.σας παρακαλω βοηθηστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...