rem451 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας παιδια..όλες οι μητρικές πλέον έχουν ενσωματομένες κάρτες ήχου high definition 8.1 κι αρχίζω και πιστεύω οτι η αγορά μιας extra κάρτα ήχου είναι περιττή, τι πιστεύετε επι του θέματος? Εγω έχω ηχειάκια 5.1 της creative τα είχα αγοράσει προ διετίας, γενικώς ακούω συνέχεια μουσική.. θα καταλάβω διαφορά αμα προχωρήσω σε μια αγορά κάρτας ήχου 50....60...ευρώ? (Δε σκοπεύω να δώσω παραπάνω) και αν ναι ποιά συμφέρει? Ευχαριστώ.
Vamire666 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας παιδια..όλες οι μητρικές πλέον έχουν ενσωματομένες κάρτες ήχου high definition 8.1 κι αρχίζω και πιστεύω οτι η αγορά μιας extra κάρτα ήχου είναι περιττή, τι πιστεύετε επι του θέματος?Εγω έχω ηχειάκια 5.1 της creative τα είχα αγοράσει προ διετίας, γενικώς ακούω συνέχεια μουσική.. θα καταλάβω διαφορά αμα προχωρήσω σε μια αγορά κάρτας ήχου 50....60...ευρώ? (Δε σκοπεύω να δώσω παραπάνω) και αν ναι ποιά συμφέρει? Ευχαριστώ. Διαφορα δεν θα δεις και ειδικα με αυτα τα ηχεια οχι οτι εχουν κατι... Το να αγορασεις καρτα ηχου ειναι εδω και κατι χρονια περιτο Μονο σε περιπτωσει που θες να φτιακσεις μουσικη με επαγγελματικα προγραμματα θα την χρειαστεις η σε περιπτωσει που θες να παιξεις μουσικη με μικτη στο pc σου. Σε περιπτωσεις overclock αποτι ξερω βοηθαει γιατι η onboard περνει πορους απο τον επεξεργαστει σου ενω μια αλλη εχει πανω της οτι χρειαζετε και δεν σου τρωει πορους... Αν κανω λαθος ας μου το πει καποιος...απο προσωπικη μου εμπειρια παντως οταν εκανα overclock στο παλιο μου pc δεν δουλευε η καρτα ηχου και ειχα παρει μια αλλη για να μπορω να overckokαρω!!!
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 σωστα τα λεει το βαμπιρ999 στα games κερδιζεις και fps με καρτα τις creative και τα ηχεια τις creative ειναι καλης ποιοτιτας εγω ειχα τα i-trigue 2300 με ενα usb sound blaster και ο ξαδερφος μου τρελαθηκε απο τιν ποιοτιτα του ηχου .. αυτος ειχε ηχοσηστηματα της SONY παντος αν παιζεις games παρε μια με x-fi chipset καπου 70-80 ευρο εχουν
Vamire666 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 σωστα τα λεει το βαμπιρ999 στα games κερδιζεις και fps με καρτα τις creative και τα ηχεια τις creative ειναι καλης ποιοτιτας εγω ειχα τα i-trigue 2300 με ενα usb sound blaster και ο ξαδερφος μου τρελαθηκε απο τιν ποιοτιτα του ηχου .. αυτος ειχε ηχοσηστηματα της SONY παντος αν παιζεις games παρε μια με x-fi chipset καπου 70-80 ευρο εχουν VAMIRE666 παρακαλω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.