Προς το περιεχόμενο

Είναι κατάλληλο αυτό το Wireless router

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω forthnet douple play και έχω βάλει στην τηλεφωνική γραμμή πάνω το Siemens CL110, και στην ethernet θύρα του έχω βάλει ένα καλώδιο το οποίο το συνδέω με το ασύρματο adsl router Sagem WG1500 ώστε να μπορώ να έχω ασύρματο internet. (Δεν το σύνδεσα απευθείας πάνω στο Sagem γιατί είναι κλειδωμένο από τον ΟΤΕ).

Το θέμα είναι ότι ενώ υποστηρίζει μέχρι 25mbps, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα 24mbps και αποδίδει σαν 768kbps (όπως όταν το πήρα).

Και τώρα ή θα το ρυθμίσω ώστε να μπορεί να αποδίδει 24mbps (αλλά δεν ξέρω πως...) κάποιος που το έχει άμα μπορεί να βοηθήσει...

Αλλά άμα δεν τα καταφέρω σκέφτομαι να συνδέσω πάνω στο Siemens ένα ασύρματο router (και όχι adsl router λόγω κόστους). Έχω δει αυτό που λέει στα χαρακτηριστηκά του εως 54mbps, ξέρει κανένας άμα θα αποδίσει όμως κανονικά σε αντίθεση με το Sagem.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

σου εχω απαντησει στο αλλο.πολλοι το εχουυν κανει αυτο και δεν εχουν προβλημα.απλα κλεινεις τον dhcp apo sagem και παιζουν ολα μια χαρα.και το asyrmato ειναι μεχρι 54 mbps.κατα τα αλλα σου εχω γραψει στο αλλο 8εμα τι να κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...