Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μόλις έγινα μέλος στο insomnia και επειδή βρήκα πραγματικά ενδιαφέρουσα την είδηση για το ubuntu, θα ήθελα σχολιάσω ότι η γαλλική αστυνομία έκανε την καλύτερη επιλογή να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό λογισμικό από τα windows. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να εγκαταστήσω το ubuntu και συγχρώνως να κρατήσω τα windows στον υπολογιστή μου, για να μην εγκαθιστώ τα προγράμματα που ήδη έχω από την αρχή. Thanks!!!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι αυτό έλειπέ που 8α έβαζε την πατάτα τα SVISTA που δεν αξίζουν τίποτα,οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν,δεν είναι μακάκες όπως εμείς που εντυπωσιαστήκαμε από το διαστημικό design των SVISTA και δεν είδαμε την ουσία (ότι είναι πανάκριβα και κάθολου εργονομικά).Έτσι οι Γάλλοι που καταλάβαν το νόημα ,πηραν τα ubuntu και τους ήρθαν και τσάμπα.

Δημοσ.

Σιγα μην ξερουν και τα linux...τον h/y να ανοιγουν μπορουν και αυτο με το βιβλιο χειρισμου,απο εκει και περα .... εχει ο Θεος!Αλλοι κανουν οικονομιες (Γαλλοι) και εμεις οι λεφταδες τα σταζουμε!!!Welcome to Greece...

Δημοσ.

Ε ναι φίλος. Μετά τις μίζες από την Ζίμενς θα υπάρξει και άλλη μίζα μάλλον.Χαχαχαχα. Γιατί άραγε ήρθε ο Bill στην Ελλάδα. έτσι και αλλιώς κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες , στο θέμα του εξοπλισμού τους σε υλικό κλπ κλπ κάτι παίζεται από πίσω τα οποία κατα δημαστήματα βγαίνουν και στην φόρα. Για παράδειγμα μια που το θέμα είναι η αστυνομία στην ΕΛ.ΑΣ. όλες οι υπηρεσίες έχουν HP υπολογιστές με Window Sp2 και πολυμηχανήματα ΗP ακριβά και επίσης υπάρχουν σε όλα τα γραφεία Ip phone Cisco . Πολλά λεφτά ρε παιδιά

Δημοσ.
Ε ναι φίλος. Μετά τις μίζες από την Ζίμενς θα υπάρξει και άλλη μίζα μάλλον.Χαχαχαχα. Γιατί άραγε ήρθε ο Bill στην Ελλάδα. έτσι και αλλιώς κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες , στο θέμα του εξοπλισμού τους σε υλικό κλπ κλπ κάτι παίζεται από πίσω τα οποία κατα δημαστήματα βγαίνουν και στην φόρα. Για παράδειγμα μια που το θέμα είναι η αστυνομία στην ΕΛ.ΑΣ. όλες οι υπηρεσίες έχουν HP υπολογιστές με Window Sp2 και πολυμηχανήματα ΗP ακριβά και επίσης υπάρχουν σε όλα τα γραφεία Ip phone Cisco . Πολλά λεφτά ρε παιδιά

Δημοσ.

To θέμα ρε παιδιά είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε να μιλάμε για Linux; Εγώ προσωπικά προγραμματιστής δεν είμαι (power user μόνο) και δεν έχω το χρόνο να γράψω και κώδικα. Χρησιμοποιώ όμως Ubuntu και συνδράμω στο community με το να πείθω κόσμο να βάζει και να δουλεύει Ubuntu. Αυτό μπορώ και αυτό κάνω. Στα forum με βρίζουν και με λένε γραφικό, αλλά δεν πειράζει είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ευελπιστώ μια μέρα να καταλάβουν ότι το μονοπώλιο της M$ με τη φασιστική ΕΠΙΒΟΛΗ άχρηστων και κυρίως υπερκοστολογημένων προϊόντων πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας... Η ιστορία έχει καταδικάσει το "πίστευε και μη ερεύνα" του Μεσαίωνα. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι με το να βάζουν M$ στα pc τους και να πληρώνουν κιόλας, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τις εναλλακτικές προτάσεις, έχει ίδια αξία, διότι τροφοδοτείς το "τέρας" που σε κατασπαράζει πολλαπλά. Άντε να εξηγήσεις στους κολλημένους ότι ανήκουν σε μια ομάδα που μια μέρα θα καταδικαστεί ιστορικά. Και αυτό θα γίνει, μην έχετε καμία αμφιβολία!

Y.Γ. Την υπερπροσπάθεια της M$ να θάψει το ODF και να καθιερώσει το δικό της OOXML τη μάθατε; Ε δεν πάει άλλο. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!

Δημοσ.

Μονοπώλιο φίλος. Αν τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν όλοι Linux τα Windows θα μας φαίνονταν περίεργα κλπ κλπ . Είναι κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει ποτέ. Μια ζωή windows θα χρησιμοποιούν ανεξαρτήτου κόστους. Και η διαφήμιση φίλος παίζει σημαντικό ρόλο

Δημοσ.

Διαφωνώ και πιστεύω ότι ειδικά στο χώρο της πληροφορικής πολλά μπορούν να αλλάξουν και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους τομείς της ζωής μας.

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί surf-άρετε από win; Μήπως είναι δύσκολο να βάλετε Ubuntu ή δεν υπάρχουν 5-6 GΒ ελεύθερα στο δίσκο σας;

Do you think this is air your are breathing now?

Δημοσ.
Γεια σας, μόλις έγινα μέλος στο insomnia και επειδή βρήκα πραγματικά ενδιαφέρουσα την είδηση για το ubuntu, θα ήθελα σχολιάσω ότι η γαλλική αστυνομία έκανε την καλύτερη επιλογή να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό λογισμικό από τα windows. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να εγκαταστήσω το ubuntu και συγχρώνως να κρατήσω τα windows στον υπολογιστή μου, για να μην εγκαθιστώ τα προγράμματα που ήδη έχω από την αρχή. Thanks!!!

Καταπληκτικο αυτό το φαινόμενο σε αυτό το Φορουμ...

Πετάγεται ο κάθε άσχετος και μίλαει ως ειδημων με φοβερή άνεση και απόλυτη φυσικότητα.

Παράδειγμα βλέπουμε εδω οπου ενας ο οποίος δεν ξέρει κάν πως να εγκαταστήσει την πιο U/F διανομή επικροτεί την απόφαση των γαλλικών αρχών. Αυτό είναι το λιγότερο, τα καλύτερα είναι κατι σχόλια επάνω σε αποφάσεις πολυεθνικών κολοσσών, σε στυλ : "Χα χα πατάτα κανανε και εξαγορασανε την X εταιρία, αφου ολοι το ξέρουμε οτι το Υ προιόν της ηταν ακριβο". Τι λε ρε φίλε??? Εσένα τον εξυπνο περιμένανε να τους πείς τι θα κάνουν. Πως κρίνεις μια απόφαση μιας τόσο μεγάλης εταιρίας( η οπόια για να λυφθεί εχουν σπαταληθει ατελειωτες ανθρωπωρες, συσκεψεις , λιτρα καφε κλπ) με τοση ευκολία? Δεν πάτε να παιξετε κανα SIMCITY λεω εγω η καποιo ΤΥCOON και να αφήσετε την κριτική για αυτους που ξέρουν τι λενε, τι κανουν και γιατι το κάνουν. Είναι λίγο διαφορετική η πραγματικότητα απο τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σχολιάσω το συνολικό περιεχόμενο του post σου, απλά να πω ότι είναι πάμπολλες οι αποφάσεις των κολοσσών που λες, που παρά το ότι έχουν παρθεί από ειδήμονες, αποδεικνύονται αποτυχημένες και οδηγούν μέχρι και στη χρεωκοπία κάποιες φορές.

Άρα η κριτική από τον καθένα εδώ μέσα είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, εφόσον είναι σύμφωνη με το EULA του insomnia.

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να σχολιάσω το συνολικό περιεχόμενο του post σου, απλά να πω ότι είναι πάμπολλες οι αποφάσεις των κολοσσών που λες, που παρά το ότι έχουν παρθεί από ειδήμονες, αποδεικνύονται αποτυχημένες και οδηγούν μέχρι και στη χρεωκοπία κάποιες φορές.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι αποτυχημένες αυτές κινήσεις δε γίνονται μέσα από μια διαδικασία που θεωρείται ορθολογική και είναι σαφώς προτιμότερη από τα ζάρια (και στα ζάρια μπορείς να βγάλεις επιτυχημένες στατηγικές, δεν ενδείκνειται όμως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...