sakas16v Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πρόσφατα έκανα ενημέρωση του windows XP σε servis pack 2. Από τότε και μετά παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να αναπαράγω αρχεία βίντεο με κανένα πρόγραμμα, έχω δοκιμάσει να αναπαράγω βίντεο με το media player με το Bsplayer με το winamp με το nero και τέλος με το divx player από τα προγράμματα αυτά μόνο το divx player λειτουργεί κανονικά στα υπόλοιπα προγράμματα συμβαίνει το ίδιο πράγμα και συγκεκριμένα κολλάνε και τα windows μου βγάζουν το κλασικό μήνυμα που λέει ότι το πρόγραμμα θα τερματιστεί γιατί δεν ανταποκρίνεται κ.λ.π. Δεν ξέρω αν όλα αυτά οφείλονται στην ενημέρωση του XP σε SP2 ή σε κάτι άλλο. Έχει κανείς καμία ηδέα τι μπει να παίζει?? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας το κάνει θα του είμαι ευγνώμον. Σας ευχαριστώ!!!!
manosmad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm πηγαινε στην απο πάνω διεθυνση και κατεβασε την standard version.
sakas16v Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε manosmad , ακλουθώντας το link που ανέφερες όλα λειτουργούν κανονικά σ΄ ευχαριστώ πάρα πολλή για την πολύτιμη βοήθεια σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνος μου δεν θα κατέληγα πότε σ αυτήν την λύση. Είσαι άπαικτος γιατί με την πρώτη απάντηση λύνετε το πρόβλημά μου σ΄ ευχαριστώ και πάλη θερμά ν΄ άσε καλά!!!!:lol:
sakas16v Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 chrisfnl ευχαριστώ πολλή. το ίδιο link μου έστειλε και ο manosmat και ακολουθώντας το,βρήκα λύση στο πρόβλημά μου σ ευχαριστώ πολλή!!! τώρα δουλεύουν όλα ρολόι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.