slipknot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τις τελευταίες 2 μέρες κάτι παράξενο συμβαίνει.Χθες κατά τις 12 παρά,σταματάνε κάτι αστυνομικοί με περιπολικό εμένα κι έναν φίλο μου.Έτυχε να είχαμε κάτι τσάντες και ψάξανε την δικιά μου και βγήκαν κάτι άνθρωποι να δούνε τι τρέχει.Απ' ότι ακούσαμε,ψάχνανε για 10 άτομα στην περιοχή.Σήμερα καθόμασταν σ' ένα παγκάκι.και έρχονται 2 ζητάδες και πάλι μας ψάξανε(τον φίλο μου συγκεκριμένα καθώς πάλι έτυχε να έχει μια τσάντα) και μας ρωτάγανε διάφορα.Μετά από λίγα λεπτά είδαμε ένα περιπολικό με σειρήνα ανοιχτή,να πηγαίνει κάπου.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι παίζει με ναρκωτικά γιατί οι ζητάδες ψάχνανε κάτω απ' το παγκάκι,δίπλα...αλλά δεν άκουσα τίποτα σε κάποιο δελτίο ή κάπου αλλού. Ξέρετε τι γίνεται ?? Ίσως κάποιος μέλος που είναι αστυνομικός να μπορεί να με διαφωτίσει.Μιλάω πάντα για Άνω Πετράλωνα.
Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αν ψάχνουν για ναρκωτικά, ας πάνε μια βόλτα προς την Ομόνοια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αλλά ξέχασα, και εκεί υπάρχουν αστυνομικοί, αλλά πάντα (όλως τυχαίως) κοιτάνε στην αντίθετη κατεύθυνση.
Commentator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Να πανε στην Βικτωρια πισω απο το Πολυτεχνειο στον πεζοδρομο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.