sentient6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετώ την κοινότητα... Εχω ένα πρόβλημα με τους codecs απο τότε που έβαλα τα 7.10 (σημείωση, στα 7.04 όλα λειτουργούσαν τέλεια..). Στην αρχή τους εγκατέστησα απο το automatix (και έμαθα ότι δεν πρέπει να το ξαναχρησιμοποιήσω ξανά ) και μετά προσπάθησα απο το synaptic (χωρίς να σβήσω τους "προηγούμενους" του automatix!!! Τίποτα δεν δούλεψε... τώρα έσβησα τελειώς το automatix και ξανα έκανα reinstall codecs-players, αλλά το ίδιο πρόβλημα παραμένει... εδώ είναι τα screenshot απο τα 3 προγράμματα για το πως μου εμφανίζει τα βιντεο (σημείωση, τα mp3 μια χαρά τα παίζει) -mplayer -vlc -totem Η μόνη λύση πλέον είναι format και ξανά εγκατάσταση ubuntu!! Αλλά προσπαθώ να το αποφύγω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 η δευτερη εικονα με το vlc τι προβλημα εχει; φαινεται να παιζει και ειναι στην αρχη της ταινιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentient6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 δεν ειναι μεσα στο πλαίσιο του vlc και παίζει κοφτα... τελικά έβαλα το xserver-xgl (ati x1650pro έχω) και για καποιο λογο φτιάξαν οι codecs.... problem solved, με περίεργο και άκυρο τρόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.