Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Sony Trinitron E220


albatros1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά. Η οθόνη του Η/Υ (SONY TRINITRON E220) δεν μου ανάβει και το φωτάκι που εχει κάτω δεξια παραμένει πορτοκαλί (όταν δουλεύει είναι πράσινο). Σίγουρα δεν φταίει η οθόνη αφου την δοκίμασα σε άλλο Η/Υ.

Αλλαξα και κάρτα γραφικων στον Η/Υ αλλα παλι τιποτα. Εχω τρελαθεί.Έχω κοιτάξει τα πάντα και τίποτα. Μέχρι και τροφοδοτικό άλλαξα. Δεν βρισκω λύση.Θέλω Βοήθεια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μου είχε συμβεί και μένα...πρέπει να είχε πρόβλημα το bios της μητρικής (νομίζω δεν έδινε εντολή ή κάτι τέτοιο...) αλλά έγινε εντάξει όταν το συνέδεσα με άλλη οθόνη (πιο καινούργια που υποστήριζε και μεγαλύτερη ανάλυση - μπορεί και να μην έχει σημασία) έστρωσε και δούλευε πάλι με την παλιά!

δε κατάλαβα τι ακριβώς έφταιγε αλλά δουλεύει ακόμα μετά από 3 χρόνια

δε χάνεις και πολλά να δοκιμάσεις

Δημοσ.

Αντιμετοπιζα και εγω το ιδιο προβλημα με την ιδια οθονη.Εμενα ανοιγε η οθονη αλλα εσβηνε οταν εμπαινε στα windows.Ειχα τρελαθει και εγω.

Και εσυ το ιδιο παθαινεις?Γιατι εχω να σου δωσω συμβουλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...