albatros1976 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Kαλησπέρα παιδιά. Η οθόνη του Η/Υ (SONY TRINITRON E220) δεν μου ανάβει και το φωτάκι που εχει κάτω δεξια παραμένει πορτοκαλί (όταν δουλεύει είναι πράσινο). Σίγουρα δεν φταίει η οθόνη αφου την δοκίμασα σε άλλο Η/Υ. Αλλαξα και κάρτα γραφικων στον Η/Υ αλλα παλι τιποτα. Εχω τρελαθεί.Έχω κοιτάξει τα πάντα και τίποτα. Μέχρι και τροφοδοτικό άλλαξα. Δεν βρισκω λύση.Θέλω Βοήθεια. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 μου είχε συμβεί και μένα...πρέπει να είχε πρόβλημα το bios της μητρικής (νομίζω δεν έδινε εντολή ή κάτι τέτοιο...) αλλά έγινε εντάξει όταν το συνέδεσα με άλλη οθόνη (πιο καινούργια που υποστήριζε και μεγαλύτερη ανάλυση - μπορεί και να μην έχει σημασία) έστρωσε και δούλευε πάλι με την παλιά! δε κατάλαβα τι ακριβώς έφταιγε αλλά δουλεύει ακόμα μετά από 3 χρόνια δε χάνεις και πολλά να δοκιμάσεις
JERY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Αντιμετοπιζα και εγω το ιδιο προβλημα με την ιδια οθονη.Εμενα ανοιγε η οθονη αλλα εσβηνε οταν εμπαινε στα windows.Ειχα τρελαθει και εγω. Και εσυ το ιδιο παθαινεις?Γιατι εχω να σου δωσω συμβουλες
albatros1976 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δεν αναβει καθόλου.βοηθεια φιλε.Μαύρη οθόνη πισσα.Μονο το λαμπάκι ειναι πορτοκαλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.