Προς το περιεχόμενο

Χρεωστικη καρτα!

e_lena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπαρχει τοπικ και μαλιστα προσφατο για χρεωστικες καρτες.

Σωστό αλλά ο φίλος πέρα από τη χρεωστική θα τρώει κόλλημα και με το στοίχημα...Ούτε μέχρι το "προπατζή" της περιοχής του δε θα πηγαίνει...

Δημοσ.

Αν ηξερες ποσοι χιλιαδες παιζουν στοιχημα στο ιντερνετ :-) και οχι μονο καζινο, ποκερ, ρουλετα κλπ... Στο κατω κατω αφου παιζει καλυτερα να το κανει μεσω ιντερνετ παρα στον ΟΠΑΠ που τον κλεβει στις αποδωσεις ;)

Δημοσ.

Δημοκρατία είναι τέσσερις λύκοι και ένα πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό....Δεν έχεις άδικο chrisxxx

Για αυτό τρομάζω...

Δημοσ.

λοιπον δεν κσερς αν αυτη τη στηγμη που απανταω εχεις ειδη βγαλη τη καρτα αλλα εγω εχω τη χρεοστηκη της κυπρου και ειναι μια χαρα θελει μονο 5 ευρο για να την ανηκσεις και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα...

Δημοσ.

1) Χρεωστική κάρτα μπορείς να βγάλεις σε οποιαδήποτε τράπεζα ρώτα λεπτομέρειες τον υπάλληλο.

2) Κάποιες τράπεζες προσφέρουν μέγιστο ημερήσιο ποσό ανάληψης για προστασία. + ότι μπορείς να τα βάζεις λίγα λίγα για περισσότερη ασφάλεια.

3) Το καλλήτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην μπλέξεις. Ξέρεις καλά την ιστοσελίδα που θα ποντάρεις; αν πάντος θέλεις να το κάνεις:

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά εχω μια απορια....ειμαι 17 χρονον.....πρεπει να ειμαι 18 για να παρω προπληρωμενη καρτα η μπορω και τωρα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σορρυ για το ξεθαμα αλλα ενδιαφερομαι αμεσα!!

Ειμαι 17, στα 18 (σεπτεμβρη τακ λεινω) και θελω να αγορασω κατι μεσω paypal. Ακουσα για την προπληρωμενη καρτα...Διαβασα το topic και διαπιστωσα οτι η μονη τραπεζα που με ικανοποιει και δε χρειαζεται τραπεζικο λογαριασμο, ειναι η Πειραιώς.

Έχω κάτι ερωτήσεις όμως!

1) Πως μπορώ να την γεμίζω; Πρέπει να πηγαινω συνεχεια εκει για να βαζω λεφτά μέσα;

2) Δηλώνω στοιχεία;

3) Τι άλλο θα χρειαστώ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1) Πως μπορώ να την γεμίζω; Πρέπει να πηγαινω συνεχεια εκει για να βαζω λεφτά μέσα;

2) Δηλώνω στοιχεία;

3) Τι άλλο θα χρειαστώ;

Ευχαριστώ!

1)Mε χρήματα, συνήθως. :lol: Κάνε λογιαριασμό e-banking. Και μπορείς να τη γεμίζεις και μέσω atm.

2)Ναι, θέλει και αφμ

3)Πρέπει να πας και σε ένα υποκατάστημα μαζί με ταυτότητα

Δημοσ.
1)Mε χρήματα, συνήθως. :lol: Κάνε λογιαριασμό e-banking. Και μπορείς να τη γεμίζεις και μέσω atm.

2)Ναι, θέλει και αφμ

3)Πρέπει να πας και σε ένα υποκατάστημα μαζί με ταυτότητα

Δηλαδή πάω σε ένα κατάστημα λέω "Γεια σας θέλω να φτιάξω μια προπληρωμένη κάρτα χωρίς να κάνω λογαριασμό" και αυτή την κάρτα θα μπορώ να τη γεμίζω από ATM? Το ΑΦΜ τι το θελει αφου δε θα κανω λογαριασμο;

http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=279043&lang=1&nt=96%20&sid=

Δημοσ.
Δηλαδή πάω σε ένα κατάστημα λέω "Γεια σας θέλω να φτιάξω μια προπληρωμένη κάρτα χωρίς να κάνω λογαριασμό" και αυτή την κάρτα θα μπορώ να τη γεμίζω από ATM? Το ΑΦΜ τι το θελει αφου δε θα κανω λογαριασμο;

http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=279043&lang=1&nt=96%20&sid=

Γιατί, δεν κάνεις λογαριασμό, για να μπορείς με το e-banking ανά πάσα στιγμή να βλέπεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου?

Δημοσ.
Γιατί, δεν κάνεις λογαριασμό, για να μπορείς με το e-banking ανά πάσα στιγμή να βλέπεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου?

Γιατί δεν έχω λογαριασμο, είμαι ανήλικος!

Δημοσ.
Γιατί δεν έχω λογαριασμο, είμαι ανήλικος!

ρώτα, μήπως μπορείς να μπεις, σαν συνδικαιούχος. Στην τελική, κάνεις υπομονή 3 μήνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...