Προς το περιεχόμενο

Χρεωστικη καρτα!

e_lena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι χρειαζεται για να βγαλω μια χρεωστικη? Και επισης αν εχει να προτεινει καποια συγκεκριμενη...:-)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ταυτότητα και να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα.όλες τα ίδια είναι,και είναι δωρεάν.απλά η probank δεν έχει έξοδα αν σηκώνεις απο άλλες τράπεζες.

αν θές τι χρεώνει ο ΔΙΑΣ ρώτα και στο κατάστημα που θα πάς,είναι ανάλογα και με το ποσό φυσικά.

Δημοσ.

Προσωπικά έβγαλα μια VISA Electron στην Κύπρου μόνο με την ταυτότητα μου.

Χωρίς υπεραναλήψεις και τα σχετικά.

Μόνο όσα χρήματα της βάζω εγώ έχει μέσα.

Δημοσ.

Στην Πειραιώς σου βγάζουν αμέσως με το που θα πας και θα ανοίξεις λογαριασμό. Στην Alpha Bank στην στέλνουν μετά από 2 βδομάδες σπίτι. Και αν δεν είσαι φοιτήτρια θα πρέπει ανοίγοντας καινούριο λογαριασμό να καταθέσεις 300 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. :shock:

Δημοσ.
Στην Πειραιώς σου βγάζουν αμέσως με το που θα πας και θα ανοίξεις λογαριασμό. Στην Alpha Bank στην στέλνουν μετά από 2 βδομάδες σπίτι. Και αν δεν είσαι φοιτήτρια θα πρέπει ανοίγοντας καινούριο λογαριασμό να καταθέσεις 300 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. :shock:

30 ευρω, οχι 300. Και δεν ανοιγεις λογαριασμο.

διορθωση: ακυρο, δεν καταλαβα για ποια τραπεζα λες.

Δημοσ.

στην κύπρου βγάζεις χρεωστική σε 5 λεπτά, μόνο με την ταυτότητά σου, χωρίς να έχεις λογαριασμό, χωρίς να χρειάζεται κατάθεση. Κόστος έκδοσης κάρτας 5 ευρώ (εφάπαξ), κόστος φόρτισης 1 ευρώ ανά φόρτιση ανεξάρτητα από το ποσό.

Δημοσ.

ειμαι φοιτητρια..αυτο με την κυπρου ενδιαφερον ακουγεται! αν θα θελω ομως να βαλω χρηματα, γινεται και μεσω νετ απο αλλο λογαριασμο να μεταφερω ή θα πρεπει να τρεχω?

Δημοσ.

βασικά πριν απο την κάρτα βρες την τράπεζα που σε βολεύει....(καταστήματα κ σε ποιες πόλεις , ποιότητα στις συναλλαγές και -βασικό-στα ΑΤΜ...κπλ κλπ....) και μετά κάνε αίτηση για κάρτα....

επίσης μπορείς να βγάλεις 2-3-4....10,20 χρεωστικές και να κάνεις χρήση όποιας σε βολεύει καλύτερα....

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!

Τις τελευταίες 3 ώρες μου έχουν βγεί τα μάτια με το ψάχνω σε φορουμ και αρθρα για να βρώ πληροφορίες σχετικα με τις χρεωστικές κάρτες.

Πρώτα απ'όλα η χαζή ερώτηση: τι διαφορά έχει η χρεωστική κάρτα από την προπληρωμένη? 'Η είναι το ίδιο πράγμα? Έχω μπερδευτεί και με αυτά που διάβασα ως τώρα δεν έχω βγάλει άκρη, γιατί δεν θέλω ακόμα να μπλέξω με πιστωτικές , εξτρα λογαριασμούς και τέτοια...

Έπειτα, είμαι φοιτήτρια και θέλω να εκδόσω κάρτα για αγορές στο internet και μόνο. Θέλω χρεωστική ή προπληρωμενη?

Οι τράπεζες που με βολευούν είναι η Εθνική όπου έχω και λογαριασμό και η εμπορική οπού υπάρχει ΑΤΜ δίπλα στο σπίτι μου.

Στα διάφορα site που έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό αλλά έχοουν να ανανεωθούν από το 2006-2007.

Γνωρίζεται κάτι σχετικό με αυτές τις 2 τράπεζες?? Αλλιώς τι είναι προτιμότερο Πειραιώς, αλφα ή eurobank? Θα με διευκολύνατε πάρα πολύ καθώς από αυτή την τρίτη θέλω να πάω να την βγάλω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Πανω κατω ιδιο πραγμα ειναι οι χρεωστικες με τις προπληρωμενες απλως οι 1ες συνδεονται με τον τραπεζικο σου λογαριασμο.

Παλιοτερα για χρηση στο ιντερνετ ηθελε χρεοστικες με την ενδειξη Visa Electon που ειχε σιγουρα η Αλφα, η Πειραιως και Eurobank τωρα μαλλον θα σου κανει οποιαδηποτε καρτα τραπεζης.

Δημοσ.

Για αγορές μέσω ίντερνετ και ειδικά για δημιουργία λογαριασμού paypal καλά θα κάνεις να ανοίξεις λογαριασμό στην Πειραιώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...