sabolion Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Πώς μπορώ να κάνω ένα τοπικό δίκτυο μέσο internet? Εγώ ξέρω μόνο το Hamachi αλλά για να πάρω το Premium χιάζετε έναν κωδικό πώς μπορώ να το κάνω Premium?
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 vpn 8ες εσυ αλλα υπαρχει και το remote desktop
JohnMik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 αν θες να συνδέσεις μόνο 2 pc μπορείς να κάνεις vpn μέσω των windows.Ψάξε στο google για vpn και δεν θα έχεις πρόβλημα.Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία.
com_hs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 βάλε το χαμάτσι πολύ καλό βέβαια αυτό με τον κωδικό δεν το ξέρω αλλά άλλη πιο απλή λύση και λίγο πιο πρόχειρη είναι το vpn όπως λέει και ο JohnMik
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 to ρεμοτε desktop σε κανεναν δεν αρεσει?βεβεα δεν κανει πολλα πραγματα οπως νομιζω δεν κανει copy paste αρχεια κτλ.
nske Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Είναι καλό για τη δουλειά του αλλά η δουλειά του είναι η απομακρυσμένη χρήση του γραφικού περιβάλλοντος των windows. Αν κάποιος θέλει να παρέχει δικτυακές υπηρεσίες (file sharing, http, mail, ή ακόμη και του ίδιου του remote desktop) με ασφάλεια και μυστικότητα σε κάποια συγκεκριμένα απομακρυσμένα μηχανήματα ενός untrusted δικτύου σαν το Internet, το rdesktop δεν θα τον βοηθήσει.
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ναι αυτο ειναι αληθεια δεν εχει πολλα πραγματα πανω το remote desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.