Προς το περιεχόμενο

τρωικα αλογακια

sfakos2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στον υπολογιστη μου ενα απο αυτα το οποιο καταφερε να μην διαγραφει απο το αντιιοκο μου και μαλιστα μου το απενεργοποιησε...καμια ιδεα κανεισ για το τι μπορω να κανω...

Δημοσ.

αν ποσταρες στο programming section του forum για να σε βοηθησουμε να φτιαξεις ενα καλυτερο antivirus απο αυτο που ηδη εχεις... ειλικρινα αμφιβαλω αν θα παρεις καλη απαντηση

καλυτερα ποσταρε στο software section ή στο windows section

have a nice day

Δημοσ.

Καλησπερα

Στο διαδικτυο ο καθενας μπορει με λιγα χρηματα να αποκτησει ενα Τρωικο αλογακι το οποιο θα ειναι πληρως stealth (undetect).H με λιγες γνωσεις Assembly να μπορεσει να κανει undetect ενα το οποιο πριν ηταν detect

Την σημερον ημερα τα περισοτερα αλογακια δεν απενεργοποιουν τα προγραματα προστασιας που εχει ο καθενας μας στον υπ[ολογιστη του.Αυτο σημαινει οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι ενα απο τα γνωστα η απλα αυτος που το εφτιαξε δεν εχει γνωσεις να κανει bypassing το Firewall .Εγω θα σου προτεινα το εξης.Εγκατεστησε ενα Firewall (zone alarm pro ) και ρυθμισε το ετσι ωστε σε καθε προγραμμα που προσπαθει να περασει να δινει πληροφοριες.Ισως με αυτο τον τροπο βρεις καποιες πληροφοριες γι αυτη την εφαρμογη .Δεν μας ειπες βεβαια τι AV εχεις και αν ειναι ενημερωμενο .Οτι πληροφοριες βρεις ποσταρισε τις εδω .Υπαρχει η πιθανοτητα να μην ειναι αλογακι αλλα απλα κατι που τσιμπηγσες απο κανενα crack site

καλο απογευμα και περιμενω νεα σου

Δημοσ.

Αφού την κάνεις, που την κάνεις τη μετάφραση, πες το Δούρειο Ίππο :P

Πάντως το Trojan Remover κάνει όντως, καλή δουλειά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...