jimn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά βοηθεια κάποιος .... Εχω Forthnet(ιδιόκτητο)και μέχει πρότεινος έπαιζα με το Siemens που μου είχαν δώσει.Αγόρασασ ένα Baudtec wireless το οποίο είναι απο connex.Προσπαθώ να το στήσω πάνω στην Forthnet,αλλα με το που ξεκινάει μου βγάζει standard connection με τις ρυθμήσεις του otenet.Πώς μπορώ να αλλαξω αυτές τις ρυθμίσεις για να περάσω της Forthnet? Ευχαριστώ
censOred Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Να σε ρωτήσω εγώ κάτι.. και εγώ forthnet έχω και είμαι online με το router Siemens Cl110.. αλλά σκέφτομαι να αγοράσω κανένα αλλο.εσυ γιατί αγόρασες το baudtec?αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα με to siemens?
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 αν δεν 8ελετε το σιεμενς επειδη δεν ειναι ασυρματο υπαρχει και μια αλλη λυση.κρατατε το σιεμενς για να μπενει στο νετ που ειναι οτι πιο στα8ερο υπαρχει και περνετε ενα access point και ριχνετε το σιεμενς εκειπανω και παιζετε μια χαρα.αν τωρα εχετε παρει ηδη αλλο ασυρματο ρουτερ τοτε μπορειτε να βαλετε παλι το σιεμενς να μπενει στο νετ και να ριξετε το σιεμενς πανω σε μια λαν του αλλου ασυρματου ρουτερ και να εχετε το δευτερο ρουτερ απλα σαν access point.αυτογια οσους εχετε ενα δευτερο ασυρματο ρουτερ η τον πηρατε ηδη(τον ρουτερ).απλα να μην εχουν την ιδια ip και στο ασυρματο 8α κλεισετε ton dhcp
tsismal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Το baudtec που το δουλευω και γω με connx είναι πολύ τίμιο για τα λεφτα του
Black Demis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Η Καλύτερη λύση είναι αυτή που προτείνει ο poulinos και εγώ έτσι είμαι(για Acces Point έχω ένα Netgear WGR614 και επάνω του έχω συνδεση το siemens CL-110)
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 και το σιεμενς για αυτο που ειναι κα;ι για τα λεφτα που εχει ειναι απλα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.